Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

WhatsApp – da li mi neko prati i prisluškuje

22.09.2020.

WhatsApp - da li mi neko prati i prisluškujeDruštvene mreže su preuzele primat u komunikaciji prvenstveno jer su besplatne. Možete se dopisivati ili razgovarati sa inostranstvom bez ikakvih troškova. Veza nije najbolja za razgovor sem ponekad. Ipak ovo je i jedini način pored klasične i viber komunikacije. WhatsApp je popularan u Rusiji, Austriji, Švajcarskoj, generalno u mnogim zemljama gde žive naši ljudi. Konkurencija mu je viber i još neki slabije korišćeni načini. Potrebno je pomenuti da klasični programi za praćenje mobilnog telefona ne mogu u 2020 godini pratiti same razgovore. Ono što se piše u porukama je daleko dostupnije. Naravno da postoje razne opcije ali treba voditi računa o onome što je realno i radi se. Savet je da uvek imati posebni mobilni za švaleraciju i posebne namene. Razgovore treba voditi van radnog okruženja i stana ako želite da sačuvate privatnost.

Kako da znam da li mi neko špijunira WhatsApp

Kako da znam da li mi neko špijunira WhatsApp

Uvek su na prvom mestu informacije koje vam neko prezentuje. Ako su pouzdano verodostojne pođite od toga kome ste sve vi i partner pričali o datom dešavanju. Kada to isključite obratite pažnju na kamere koje su prisutne. Nijh je lako otkriti pomoću detektora prisluškivača. Uvek pođite od toga ko ima direktan interes da sazna poslovne informacije. Prisluškivanje se ne radi iz dosade ili slučajno. Namerno pošaljite neku poruku sa vremenom i mestom zbivanja pa sačekajte reakciju. Kada su muško-ženski odnosi u pitanju krug je uglavnom kraći i svodi se na suprugu ili ljubavnicu odnosno muža ili ljubavnika. Kada se pominju visoke ličnosti sa pristupom raznim profesionalnim uređajima za praćenje vašeg WhatsApp špijuniranje je samo teoretsko. U praksi je skoro uvek pogotovu kada su žene u četrdesetim u pitanju poseta lekaru i smirivanje prava odluka. Ovo može dugo da traje i po pravilu u razvojnoj fazi nema leka.

Zaštita od praćenja WhatsApp poruka i razgovora

Koji su telefoni najrealniji izbor za praćenje

Kada se radi o zaštiti od prisluškivanja whatsaap saobraćaja treba obratiti pažnu na sledeće. Vodite računa od koga dobijate telefonski aparat na poklon. Obično su to muški partneri jer žene retko poklanjaju muškarcima ali ima i tih primera. Švalerkama i ćerkama je to krajnje svejedno i ćapiće novi primerak makar imali nekoliko kvalitetnih. Svoj telefon čuvajte pod šifrom i to je jedini pravi način iako na tako jasno stavljate do znanja da ste sumnjivi jer što bi zaključavali telefon sem ako nešto krijete. Treba izbegavati prislušne uređaje iz grupe špijunska oprema. Oni najlakše mogu da snime sve whatsaap razgovore. Prisluškivači su blaža varijanta i njih se treba plašiti kada su u pitanju osobe koje retko imaju pristup vašem prostoru. Različiti antivirus programi i zaštite WhatsApp društvene mreže  vam u ovom slučaju pomažu kod poruka ali znaju biti naporni i uvek traže da se nešto plati. Možete nam se obratiti sa vašim problemom i odgovorićemo brzo šta je pravo rešenje u vašem slučaju.