Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

USB prisluškivač – najmanji modeli

15.11.2023.

Na kraju ove godine možemo sa sigurnošću staviti usb prisluškivač na prvo mesto po broju korisnika koji su izabrali baš ovaj uređaj za rešenje svog problema sa partnerom. Pogotovo kada su u pitanju žene lakše je  staviti usb prisluškivač u automobil ili stan nego pokloniti mobilni ili uzeti isti od partnera. U skoro svim slučajevima dolazi se do rezultata, uglavnom  prema očekivanju  lošeg po partnera. Nema mogućnosti da bilo šta zakaže jer višestruko proveravamo svaki prisluškivač i kada je u pitanju kvalitet zvuka i trajanje baterije. Sve serije koje nabavljamo od proverenih dobavljača su visoko kvalitetne a ne jeftine komercijalne. Muškarci više koriste praćenje mobilnog telefona jer u Srbiji je običaj da se ženama poklanja a ne obratno pogotovo kad je nešto skuplje u pitanju kao mobilni telefon.

 

Prisluškivači USB – cena

Usb prisluškivači su dostupni svima. Cene najboljih modela su godinama padale da bi danas bile više nego prihvatljive svima. Nema više jako skupih modela, bar ne kod nas jer postojeći nude više nego dovoljno. Ovo je i jedan od glavnih razloga naglog skoka njihove prodaje. Komercijalni modeli se odavno mogu naći jeftino ali dužina trajanja baterije i kvalitet zvuka ne nude informacije koje su potrebne za razrešenje dilema. Za minimalno veću investiciju imate sve što vas zanima, tako da sve možete razotkriti u prvih nedelju dana često prvi dan. Ne treba žuriti već inteligentno postupiti i nakon saznanja da bi ste bili u prednosti.

USB snimači – najduže trajanje baterije

USB prisluskivac najmanji modeli

Ono što je glavna promena u odnosu na sve modele iz grupe prisluškivači je produženje trajanja baterija. Sa početnih nekoliko sati došlo se prvo do 10h kontinuiranog rada pa 15-20h, da bi novi standard bio 3-6 nedelja bez strujnog napajanja. Sopstvene punjive baterije koje poseduju uglavnom usb prisluškivači su sve bolje i dugotrajnije. Pune se pa se koriste opet. Gotovo da se došlo do savršenstva i po pitanju trajanja baterije i po kvalitetu zvuka i po ceni. Uvek može bolje i biće bolje ali i ovo je sjajno i dovoljno. Paljenje i gašenje na glas kod modela sa dugotrajnom baterijom se podrazumeva. I ono besprekorno radi. Uređaje dobijate potpuno podešene i napunjene. Vaše je samo da donesete odluku. Srećno!