Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Šta žene koriste kao špijunsku opremu

26.03.2018.

Sta zene koriste kao špijunsku opremu ?

Ovo je naš omiljeni asortiman jer je siguran a sami slučajevi su uglavnom lako rešivi. Misli se na muško ženske odnose i otkivanju preljube. Završeci su realno bezazleni jer se gotovo nikada ne dolazi do teških sitaucija. Praćenje mobilnog telefona je način koji je najbolji ako ste u tehničkoj mogućnosti. Ovo nije najednostavnije rešenje jer treba uzeti mobilni telefon android na neko vreme pored ostalih uslova. Sa vremenom koje dolazi razni špijunski softveri će biti sve zastupljeniji. Žene koriste razna sredstva za otkrivanje partnera u ulozi preljubnika. Ovakva dešavanja treba ispratiti do samog kraja u smislu psiholoških reakcija nakon dobijenih odgovora.

Špijunska oprema kao najčešće rešenje

Sta zene koriste kao špijunsku opremu ?

Sa nastankom snimača razgovora za automobil ili prostorije došlo se do idealnog rešenja za žene koje žele da prisluškuju partnera. Rade jednostavno po principu snimanja razgovora da bi ga kasnije preslušali. Zvuk je kod proverenih modela besprekoran. Pale se na govor a gase na tišinu što mnogo olakšava preslušavanje i pojednostavljuje ga. Nema komplikovanih rešenja ili mogućnosti zakazivanja u bilo kom smislu. Ovo je špijunska oprema koju možete koristiti u situacijama kada je najvažnije. Ne zavisi od konfiguracije terena niti od bilo kakvih signala uključujući i mobilnu telefoniju. Ovde spada i grupa najmanjih i najlaganijih uredjaja za prisluškivanje. Sem u letnjim mesecima mogu se koristiti i za praćenje same osobe sakrivanjem u jaknu ili torbu. Automobil je najčešća meta snimača kada su u pitanju žene. To je i naša preporuka u većini slučajeva u kojima naravno ne mora biti i Vaš.

Prisluškivači kao najzanimljivije rešenje

Sta zene koriste kao špijunsku opremu ?

Kada pomislite na praćenje prvo što Vam pada napamet su mali prisluškivači za uživo slušanje razgovora. Oni se najčešće i nude iz više razloga. Najlakše je ubediti nekoga za slušanje razgovora dok se sve dešava i to jeste najinteresantnije. Ovde uglavnom imate i mogućnost lociranja uređaja što jeste prednost. Postoje primerci koji rade ali sa potpuno neupotrebljivim zvukom. Najbolji prisluškivači imaju jako povoljne cene pa je besmisleno razmišljati o kopijama. Na duže staze nisu podesni jer imaju integrisane baterije za razliku od snimača koji su predviđeni za višegodišnju upotrebu. Ipak nekada je neophodno reagovati ranije pa su klasični kvalitetni prisluškivači nezamenljivi. Stavili smo ih na treće mesto kada je u pitanju upotreba u rukama žena.