Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Spy oprema za prisluškivanje

Spy oprema za prisluškivanje

04.10.2023.

Postoji više načina da dođete do informacije koja vas zanima. Spy oprema predstavlja grupu proizvoda koja će vam to omogućiti na siguran i bezbedan način. Svi spy proizvodi koje imamo u asortimanu su višestruko provereni i testirani. Rezultati koje dobijate su pouzdani i sigurni. Najbolje je da nam bez identifikacije, dakle potpuno bezbedno objasnite najvažnije detalje vašeg slučaja da bi mogli da preporučimo spy opremu baš za tu situaciju. Sa druge strane ako je potrebno da budete zaštićeni detektori prislušnih uređaja omogućavaju zaštićeno poslovanje od odliva informacija. Veliki izbor detektora prisluškivača služi baš za to.

Spy oprema za preljubnike

Spy oprema za preljubnike

Preljubnici su prva ciljna grupa koja nas zanima. Ne samo u profesionalnom smislu već i u informativnom pratimo statistiku ovih slučaja dugi niz godina. Nekada se mislilo da su pripadnici jačeg pola više u ovoj grupi, dok statistika prikazuje ujednačenost kada su u pitanju polovi. Spy opremu koriste uglavnom žene, devojke… Teže im je pokloniti mobilni telefon jer kod nas to nije običaj. Praćenje mobilnog telefona je uglavnom ostavljeno muškarcima koji su i ekonomski nezavisniji pri trošenju novca. Naravno da to ne mora da znači i sigurno da nije uvek tako. Žene uglavnom koriste klasičnu spy opremu i proizvode iz grupe prisluškivači koji imaju i nešto niže cene. Oni za kratko vreme daju siguran rezultat i može se saznati lako šta želite. Najbolji primer su snimači za automobil sa druge slike.

Spy oprema za poslovni prostor

Spy oprema za poslovni prostor
Kada je u pitanju poslovni prostor spy oprema koja se koristi su gotovo uvek snimači za prostorije. Ređe se traže špijunske mikrokamere. Prisluškivači u produžnom kablu takođe mogu biti rešenje ali nisu toliko praktični jer ne znate kada će se dotični razgovor koji vas baš interesuje voditi ili možda znate pa hoćete da čujete uživo iz više razloga. Agencije za nekretnine na primer žele uvek informaciju u trenutku jer kasnije nije  od praktične koristi. Snimači za prostorije omogućavaju da kada želite, može i kada stignete kući preslušate ubrzano i po datumima ono što je potrebno da znate u svojoj firmi. Neuporedivo više štede vreme i  jednostavi su za upotrebu. Slobodno pišite ili se javite. Pozdrav