Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Spy oprema – špijunska oprema

26.6.2024.

Spy oprema - špijunska opremaŠpijunski proizvodi iz ove grupe su najčešće korišćeno rešenje kada nije moguće praćenje mobilnog telefona jer nije dostupan ili je zaključan. Možete ozvučiti prostorije ili još bolje automobil. Ovo je najbrži način da dođete do informacija o švaleraciji ili slično. Poslovni odnosi su nekima mnogo važniji jer žele da znaju šta se dešava u svojoj radnji na primer kada nisu tu. Veći broj prislušnih uređaja u našoj ponudi vam to u potpunosti omogućava. Mi vam možemo preporučiti koji je način i špijunski proizvod najbolji za konkretnu situaciju. Vi samo treba da stavite na željeno mesto spy opremu koju dobijete već spremljenu za upotrebu. Mi je naravno prethodno testiramo, podesimo i napunimo baterije.

Spy oprema bubice

Spy oprema - špijunska oprema

Idealne su kada želite da budete u toku u realnom vremenu. Nekada je to neophodno da bi mogli da reagujete na vreme. Prisluškivači su idealan način za to, pogotovo ako su na stalnom izvoru napajanja kao recimo spy prema u produžnom kablu. Ne morate više ulaziti u taj prostor već sa neograničenog dometa možete slušati sve što vas zanima. Posedujemo najbolje iz ove grupe proizvoda. Najtraženije uređaje proizvodimo ili smo generalni uvoznici. Sigurno ćete čuti ono što vas zanima pa će vaše dileme bitiu rešene. Špijunska oprema ovog tipa je nešto što godinama radimo i imamo iskustva sa svim mogućim situacijama na terenu. Kvalitetan zvuk i pouzdanost u radu uređaja su uvek prioritet. Znamo šta se traži i to ćete i dobiti bez skrivenih nedostataka.

 

Spy oprema snimači

Spy oprema - špijunska oprema

Naša prva preporuka uvek. Špijunska spy oprema ima sve duže trajanje baterija tako da već jednim stavljanjem možete rešiti ceo slučaj. Ne morate gubiti vreme na svakodnevno praćenje već jednom mesečno ili kraće po potrebi moćžete uzeti usb prisluškivač sa najdužim vekom baterije u modusu snimanja i preslušati. Sve je snimljeno po datumu i nema praznog hoda jer se spy oprema  savršeno pali na glas i gasi kada nema razgovora. Ovde imate i dokazni materijal za sebe ako je potrebno. Osobe lepšeg pola više koriste ovaj način dok su muškarci veći ljubitelji poklanjanja mobilnog telefona sa špijunskim softverom. Ovo se naravno neprestano menja i zavisi od mnogih okolnosti. Tu smo za sva pitanja i razjašnjenje vaših nedoumica ako ih imate. Slobodno se javite ili pišite za savet. Vaš Elektron-tm tim je tu za pomoć pri zboru.