Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunske kamere – prikaz realnih opcija u 2019. godini

12.03.2019.

Špijunske kamere - prikaz realnih opcija u 2019. godini
S obzirom da većinu pažnje na sajtu pridajemo našoj uskoj specijalizaciji a to je praćenje mobilnog telefona rešili smo da napravimo realan prikaz onoga što nas najmanje zanima a to su špijunske kamere. Razlog tome što nas manje zanima je što kamere kao što smo već pisali moraju da gledaju na određena dešavanja i gotovo ih je nemoguće sakriti u prostorijama gde nemamo veću kontrolu nada tim prostorom. Ovde ne računamo snimanje nekoga sa kim smo u razgovoru jer na taj način možemo koristiti i klasičan mobini telefon. Na tržištu se pojavilo davno i sve ih je više jako jeftinih špijunskih kamera sa baterijom koja traje kratko. Dok one odleže u nekom magacinu proizvođača pa dođu do prodavca i na kraju stignu do krajnjeg korisnika malo vremena ostaje za snimanje. Prodaju se pomoću raznih oglasa bez garancije i bilo kakvog testiranja. Ima ih u upaljaču, privesku, hemijskoj, raznim drvenim predmetima, satovima. Ako imaju integrisanu bateriju koja se puni gotovo sigurno su  loše u svakom pogledu a pogotovo po pitanju trajnosti. Nekada davno smo ih prodavali ali nezadovoljstvo korisnika većinom iz nižih statusnih sredina u velikom broju slučajeva nas je odaljilo od ovih uređaja.

Špijunske kamere na struju i wi fi kamere

https://www.prisluskivaci.rs/wp-content/uploads/2019/03/Spijunske-kamere-na-struju-i-wi-fi-kamere.jpg

Ovo je svakako neuporedivo bolja i korisnija varijanta. Pitanje šta će tu nova stvar koja može da izazove sumnju smo već obrađivali. Ako uzmemeo za primer da je prostor Vaš i da možete nemetano postaviti recimo sat na struju sve je lepo. Ako cene nisu visoke a postoji garancija, treba samo odabrati model. Pogledajte tehničke karakteristike i naravno procenite prodavca. Nema puno ovih uređaja nažalost da lepo rade a da su povoljni. Dovoljno je da imaju neki nedostatak koji Vam može jako zasmetati u praksi. Recimo ako ne postavite dobro baterije što se svima dešava oni crknu. Predstave ih da snimaju noću a onda vidite da u praksi svetle kao baterijska lampa i nisu diskretne. Rade kao sijalice ali sijalilica ne svetli. Brojni su primeri. Opet ponavljamo ne mora uvek da znači. Važno je i da fabrički rade na struju a ne da su prepravljane. Wi fi kamere su novijeg datuma. Za njih generalno važi pravilo ili su male i komplikovane za ugradnju i održavanje sistema ili su velike, lepo rade ali se vide jer su veličine rukometne lopte pa naviše. U radu sa kolegama koji svakodnevno ispituju ovakvu opremu nismo našli ništa što bi nas zadovoljilo po pitanju cene i kvaliteta a da se radi o proizvodima iz grupe špijunska oprema.

Šta je pravi izbor kada su u pitanju spy kamere

Šta je pravi izbor kada su u pitanju spy kamere

Odabrali smo model power bank kamere koja je i sama baterije pa najduže može da traje i najstabilnija je. Baterija daje snagu kameri i od suštinske je važnosti kada je u pitanju ova grupa modela. Godinama radimo sa ovom tehnikom i ljudi su zadovoljni kvalitetom. Naravno da ne bi ovu rubriku ni otvarali da nemamo pravu stvar za Vas a to su mikrokamere bez ikakvih baterija. Mogu zato da rade godinama jer su baterije zamenljive i svuda dostupne po povoljnoj ceni. Što je važnije mogu da snimaju preko 15 sati i to osnovni modeli. Po nama predstavljaju konačno pravo rešenje u svetu kamera. Još jedna od jako bitnih karakteristika ove grupe je jednostavnost. Imaju samo prekidač za paljenje i gašenje što je dugo čekano. Sve ostalo radi automatski što se traži. Preporučujemo ih i zbog lakog sakrivanja i ekonomičnosti u svakom pogledu. Njihova ugradnja u razne predmete će se u početku raditi pojedinačno ili po narudžbini a kasnije i serijski. Redovno ćemo isticati novine u radu ovog dugo čekanog ostvarenja na polju špijunskih kamera. Na njega će verovatno usporeno delovati činjenica da se proizvođačima više isplati potrošna roba da bi se kupovala nova a pogotovo onima kopji proizvode nezamenljive baterije.