Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunska oprema za snimanje i prisluškivač u jednom proizvodu

10.10.2018.

spijunska oprema i prisluskivacČesto se što je i pravilno zahteva od jednog prislušnog uređaja više funkcija rada. Ako već možete da na jednom mestu imate sve zašto to i ne tražiti. Konkretno mislimo na mogućnost slušanja razgovora uživo i istovremenog snimanja svega što se dešava konstantno. Da li tako nešto postoji besmisleno je proveravati. Naravno da u doba satelita zahtev za praćenjem razgovora sa neogranićenog dometa i istovremeno snimanje kao neka vrsta dokaza nisu posebni. Na prvoj slici imate prikaz jednog od mnogih predstavnika ovakvih bubica. Slušanje direktno omogućavaju prisluškivači. Glavne modele vidite već na samom početku našeg sajta. Za snimanje je zadužena špijunska oprema. Postoje takođe u ovom delu mnogi modeli koji savršeno dobro rade svoj posao. Ali sve u jednom – ovakvih predstavnika ima svega nekoliko i to površno obrađenih pri kraju. Zašto ?

Koje je pravo rešenje za prisluškivanje u ovakvim situacijama?

spijunska oprema i prisluskivac

Sve u jednom u većini slučajeva znači da se ni na jednu od funkcija ne računa sem da fizički radi. Špijunska oprema podrazumeva da ne mora da se priča u nju da bi snimila već potpuno suprotno. Zvuk mora biti razumljiv na što većoj udaljenosti uzimajući u obzir i šaputanje i glasan govor. Slušanje razgovora mora biti razumljivo sa senzorima koji umanjuju buku na terenu u korist razgovora. Nema ovakvih rešenja u praksi a da su dostupna nigde. Svi proizvodi ovog tipa što se nude su praktično neupotrebljivi. Ili je baterija loša, ili su jako komplikovani, ili ne rade kako se traži… Zato je najbolje koristiti oba rešenja odvojeno u istoj prostoriji. Ne treba da Vas brinu detalji jer su oni rešivi. Samo jedna od funkcija je bolja nego sve u jednom kada se radi o sadašnjoj situaciji na tržištu spy opreme.

Da li cena značajno utiče na izbor ?

prisluskivac i spijunska oprema

Naravno da nismo uzimali u obzir opremu koja je skupa u samoj nabavci i preko deset puta prevazilazi standardne cene prisluškivača koje već imamo. Koja je onda svrha. U normalnim okolnostima kada se i najzahtevniji slučajevi kao što je praćenje mobilnog telefona rešavaju za dvocifren iznos u evrima tražiti neuporedivo skuplja i neproverena rešenja zvuči besmisleno. I jeste. Za rešavanje porodičnih ili odnosa u svojoj firmi odvojeno prisluškivanje je najbolje rešenje. Mi preporučujemo samo snimanje razgovora kao sasvim dovoljno i najekonomičnije. I najskuplji snimači razgovora mogu se povoljno iznajmiti. Ako Vam je spy oprema interesantna preporučujemo da pogledate na internetu italijanske spy shop inertnet prezentacije kao najzanimljivije.