Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunska oprema za 2024 godinu

29.1.2024.

spijunska oprema 2024Početkom godine pružamo svaki put čitaocima da saznaju u kom pravcu će se kretati špijunska oprema i njena upotreba u 2024.godini. Pouzdane i višestruko proverene metode snimanja da bi se
kasnije preslušao razgovor su svakako na prvom mestu.Prislušni uređaji za snimanje sa dugotrajnom baterijom su najtraženiji jer rešavaju sve sa jednim stavljanjem u većini slučajeva.

Prisluškivači su standardno kvalitetni ali je upotreba znatno manja sem kada se nalaze u produžnom kablu. Detektori za prisluškivače su pokriveni različitim modelima za svačije potrebe. Pouzdani su i pružaju sigurnost.

Standardni modeli koji su se pokazali kao najkvalitetniji u prošloj godini će se nuditi korisnicima kao osnova i u nastupajućem periodu.

Spy oprema za snimanje

spijunska oprema 2024

Ovo je oduvek bio najsigurniji način za otkrivanje istine koju tražite. Ništa ne zavisi od spoljnih faktora pa su rezultati uvek potpuni. Dužina vremena koje pokrivaju je sve veća pa se može reći da stalno napajanje više  nije neophodno u većini slučajeva. Spy oprema za prisluškivanje i snimanje je sve dostupnija i treba da predstavlja vaše sigurno rešenje.

Modeli spy opreme koji su bili dominantni su mali uređaji koji lako zaštićuju  poslovne prostorije ili lokal. Upotreba pri kontroli dece je nedovoljno razvijena ali se koristi uz veliku uspešnost. Najčešće se koristi za otkrivanje preljubnika kada su u pitanju žene.

Naša tehnička podrška i pomoć u  radu se podrazumevaju iako su uređaji jednostavni za korišćenje.

Spy oprema za video nadzor

spijunska oprema 2024

Video nadzor sa mikrokamerama treba podeliti u dva pravca kada se radi o špijunskoj opremi.

Prva grupa kamera su bezbroj kombinacija različitih sistema koji su  vidljivi. Služe da se pokrije slikom određen prostor  koji vam je bitan. Ovo je velika oblast koja ne spada suštinski u spy opremu iako je neki tako nazivaju. Mi se ne bavimo ovom vrstom video nadzora.

Druga grupa su mikrokamere za tajno snimanje koje mogu da  pokriju unutrašnu prostoriju kraći period. Model sa slike je jedini koji prodajemo već duže vreme. Na samoj stranici o ovom proizvodu smo dosta pisali o njemu. Suština je da jedino on može bez velikih baterija da pokrije dvadesetak sati. Uglavnom baterija traje jako kratko do jedan sat i nije zamenljiva. Slobodno nam pišite o svemu što vam nije do kraja jasno da bi vam odgovorili.