Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunska oprema i prisluškivači u 2020 godini

27.07.2020.

Špijunska oprema i prisluškivači u 2020 godini Nismo do sada i nećemo ni ovoga puta pominjati dešavanja koja nas mesecima okružuju jer smatramo da tih informacija ima i previše. Ocenićemo kratko dešavanja i dostignuća na polju špijunska oprema i prisluškivači. Naravno da su se pojavili novi modeli koji su uvek korak dalje od prošlih. Najvažnije je da se došlo do stabilnosti u radu prislušnih uređaja rezultirajući veoma malim brojem kvarova. Ovo je jako bitno kako za korisnike tako i za nas koji preporučujemo konkretne modele. To se pre svega odnosi na špijunsku opremu dok su gsm prisluškivači ostali na drugom mestu usled zavisnosti od mreže. Proizvodnja kartica koje su sada iz tri dela i razni kodovi minimalno su otežali korišćenje prisluškivača. Besplatna lokacija na teritoriji Srbije se izgubila ali se pojavila kao standardna opcija kod najnovijih gsm modela. Veličina je sve manja a tehničke karakteristike primetno bolje.

Koja spy oprema se najviše traži?

Koja spy oprema se najviše traži

Prisutna su sigurna rešenja koja uz relativno minimalnu investiciju daju rezultate uvek. USB prisluškivači i digitalni snimači razgovora su uspostaviili dominaciju nad direktnim slušanjem. Ovde se izdvajaju prisluškivači u produžnom kablu koji predstavljaju jedino trajno rešenje u ovoj oblasti. Posedujemo najnovije serije sa proverenim integrisanim baterijama proizvedene 2020 godine što je veoma važno za stabilnost i dugotrajnost uređaja. Praćenje mobilnog telefona je ostalo na istom nivou usled mogućnosti samostalnog i daljinskog učitavanja. Mikrokamere sa zamenljivom baterijom su jedino pravo rešenje u našim slučajevima.

Da li se špijunska oprema izjednačila sa praćenjem mobilnog

Da li se špijunska oprema izjednačila sa praćenjem mobilnog

Sigurno da ako je kriterijum broj korisnika. Ona je uvek dostupno rešenje a nekada i jedino ako se nema pristup telefonu praćene osobe a poklanjanje novog aparata nije opcija. U većini slučajeva ipak jeste a i dostupnost je takođe prisutna. Postavljanje besplatne verzije programa na naš sajt je dodatno olakšalo situaciju. Treba pravilno proceniti situaciju. Cene nisu više prepreka jer je i najskuplja oprema cenovno dostupna svima. Pratimo trend skoncentrisane proverene opreme i dobre cene. Isključivost plaćanja preko računa dodatno uliva sigurnost. Pametno je poslušati naš savet prilagođen vašem slučaju zasnovan na dugogodišnjem iskustvu. Hvala na izdvojenom vremenu.