Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunska oprema i prisluškivači – Beč, Austrija

27.09.2019.

Špijunska oprema i prisluškivači - Beč, Austrija
Sa širenjem internet informacija preko specijalizovanih sajtova, više nije bitno u kojoj se zemlji nalazite. S obzirom da jako puno ljudi iz Srbije živi u Austriji, želimo kvalitetnim radom da se predstavimo i održimo kontakt sa mnogim našim klijentima iz ove zemlje. Na našem sajtu www.prisluskivaci.rs možete pogledati većinu špijunskih proizvoda. Obratite pažnju naročito na one označene zvezdicom u rubrici cene. Slike  i video snimci jasno mogu da pokažu mogućnosti svakog uređaja. U rubrici prisluškivači su rešenja koja omogućavaju slušanje razgovora uživo znači u trenutku dok se on vodi. Špijunska oprema radi po pricipu snimanja razgovora radi kasnijeg preslušavanja. Ovo je ujedno i sigurnija opcija pogotovo kada se radi o digitalnim snimačima. Ipak velika većina naših klijenata želi prisluškivanje mobilnog telefona o čemu smo napisali u poslednjem delu ovog teksta.

Dostava za Beč ili manje gradove

Dostava za Beč ili manje gradove

U Austriji sem Beča (Wien), u gradovima kao što su Grac (Graz), Linc (Linz), Salcburg (Salzburg), Inzburg (Innsburck), Klagenfurt ili sasvim malim kao Hal (Hall) ima veliki broj Srba ili osoba sa našeg jezičkog područja što suštinski obuhvata celu staru Yugoslaviju, čak imamo klijente iz Slovenije koji žive i rade u Austriji što je i logično s obzirom da im je to jako blizu. Špijunska oprema i prisluškivači se mogu slati uz važeći račun autobusom u najvećem broju slučajeva. Besplatna dostava kod Vaših prijatelja u Srbiji je takođe opcija. Sve opcije plaćanja da ih pojedinačno ne nabrajamo su moguće. Uvek šaljemo samo proverene uređaje koji su detaljno testirani. Garancija se podrazumeva i ono što je najvažnije tehnička podrška u svakom trenutku. Viber kao sredstvo komunikacije je najlakša opcija. Možete prvo tražiti savet da mi preporučimo najbolje rešenje i najpovoljnije a da sa njim budete zadovoljni.

Kako kupiti program za praćenje mobilnog telefona u Austriji

Kako kupiti program za praćenje mobilnog telefona u Austriji

Ovo pitanje je i najvažnije. Naš glavni projekat i ono za šta smo specijalizovani je praćenje mobilnog telefona. Bitno je da praćeni telefon imate u rukama na pet do 30 minuta da bi se u njega ugradio softver. Možete kupiti i novi Android mobilni telefon na poklon. Na našem sajtu ste primetili da imate mogućnost besplatne probne verzije na Android telefonima. Pre bilo kakve radnje normalno je da nas konsultujete pozivom ili pismeno što je još bolje ako imate više pitanja. U istom danu odgovaramo ili odmah. O detaljima programa možete pogledati na sajtu ali radi se uvek o najnovijim tehničkim rešenjima koja su sigurna i proverena. Znajte da se ne može ništa uraditi ukoliko nemate pristup telefonu. Ako imate sve je jednostavno i povoljno. Kod mobilnog nije bitan Vaš mobilni niti kartice ili država. Jedini uslov je internet bez koga Android telefoni i ne funkcionišu. Wi fi mreže su u Austriji na najvišem nivou kao i celokupna internet mreža. U ovo smo se lično uverili više puta u Beču odakle su i ove slike iz muzeja napravljene da bi bile zabavnog karaktera. Pišite za savete.