Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunska oprema i prisluškivači – 2022 godina

30.04.2022.

Špijunska oprema i prisluškivači - 2022 godinaPočetak ove godine je potvrdio ono što se dešavalo i do sada a to je dominacija snimača razgovora u odnosu na prisluškivače za slušanje uživo. Ovo je i ranije bio slučaj ali ne u toj meri. Glavni razlog je napredak modela iz grupe spijunska oprema. Neočekivano nazadovanje samih uređaja za slušanje uživo doprinosi svemu. Svakako je neuporedivo bolje u svakom pogledu snimati razgovor pa ga kada ste spremni vremenski pažljivo odslušate. Ovo je i daleko pouzdanije jer ne zavisite od mreža ili bilo kakvih faktora nenadanih faktora. Manji problem izaziva jaka buka u automobilu iako retko dešava se da razgovor bude nedovoljno razumljiv. Onda treba promeniti model snimača ako je moguće u tom trenutku. U nekim situacijama informacija kasnije gubi na smislu pa smo za vas spremili i odgovarajuće prisluškivače za tu namenu najbolje koji se proizvode za komercijalne potrebe.

Prisluškivaki – modeli za 2022 godinu

Prisluškivaki - modeli za 2022 godinu

Novost su modeli sa mikro karticama koji pružaju najviše standarde. Iste su veličine kao prethodni model koji je već desetak godina glavni. Zvuk je u početku bio odličan ali novije serije u zadnje dve godine nemaju taj kvalitet. Ovo je uticalo i na tražnju ovog načina za prisluškivanje jer ga ni mi nismo favorizovali u ponudi. Pojavilo se više klasa prisluškivača sa standardnom karticom novije proizvodnje koji su bukvalno neupotrebljivi a testirali smo ih sve. Ipak sve vreme imamo kvalitetan proizvod produžni kabl sa prisluškivačem. Sami prisluškivači su i dalje u ponudi redovno. U kvalitet zvuka možete se uveriti u našem poslovnom prostoru u zakazanom terminu.

Špijunska oprema najnovije generacije

Špijunska oprema najnovije generacije

Pojava modela sa slike prošle godine je dosta promenila u svetu špijunske opreme. Mogućnosti su veće jer po prvi put imamo pokriven dug vremenski period dovoljan za rešenje celog slučaja iz samo jednog stavljanja. I ranije se to dešavalo sa različitim snimačima razgovora ali ne tako dugotrajno pre svega. Špijunska oprema ovog tipa je postala i manja pa i veličina spada u profesionalne. Zvuk je podesiv ali ga dobijate spremnog za univerzalan prostor. Zvuk je razumljiv uglavnom u svim situacijama ali nešto lošiji nego što ga imaju klasični usb prisluškivači. Nemaju ni jedan suštinski dodatak i što je najvažnije cena im je pristupačna. Detaljno smo predstavili na našim stranicama tekstom slikama i video snimkom pomenute proizvode na našem sajtu. Nudimo 20% popusta na pomenute proizvode svakome ko dok to piše ovde kaže da je pročitao ovaj blog. Hvala na čitanju.