Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Špijunska oprema – Beograd i Srbija

Špijunska oprema - Beograd i Srbija

15.05.2023.

Razvoj uređaja za prisluškivanje je doveo do jednostavnih rešenja kada se radi o proizvodima iz grupe špijunska oprema. Kod nas preko puta sajma i Beograda na vodi možete videti najnovije modele na ovom polju čiji smo direktni uvoznici ili proizvodjači. Veliki boj digitalnih snimača i špijunskih kamera vam garantuje sigurnu zaštitu vašeg prostora ili automobila. Rešenja su sve jednostavnija u smislu korišćenja ali se sve više podrazumeva minimalno poznavanje rada na kompjuteru ili mobilnom telefonu. Nije neophodno ali olakšava preslušavanje što suštinski nije najbitnije. Ovo je grupa najpouzdanije opreme za praćenje razgovora ili slike.

 

Originali ili kopije

Originali ili kopije

Ova pitanja su česta na mnogim mestima. Pravo je pitanje koji modeli špijunske opreme stvarno rade i donose rezultate a koji su, a ogromna većina ih je, potpuno neupotrebljivi. Postoje najeftiniji modeli sa jako lošim kvalitetom izrade, Neki su dodatno stajali godinama po raznim magacinima, dovoženi vlažnim brodovima. Kontrola kvaliteta je nula pa ste vi prvi koji otvarate kutiju nakon proizvođača posle više godina. Čak i da je sve besprekorno sam uređaj je skoro uvek u praksi neupotrebljiv sem u retkim slučajevima kada dužina baterije nije bitna. Neki put ćete imati sreće da prisluškivači rade ali nema pravog uputstva za upotrebu čak ni na internetu.

Najbolja špijunska oprema za Vas

Najbolja špijunska oprema za Vas

Proveravamo višestruko svaki uređaj i naravno imate uputstvo i tehničku podršku u toku korišćenja. Garancija se podrazumeva. Nudimo isključivo višestruko ispitane prisluškivače. Ono što vam kažemo to je sigurno tako po pitanju mogućnosti same opreme. Glavno je da sgurno dolazite do rezultata koji vas zanima i to veoma brzo. Praćenje mobilnog telefona je glavni deo našeg asortimana. Od nastanka mobilnih telefona
ozbiljno pratimo sve legalne programe za praćenje zaposlenih ili porodice. Tu smo za sva pitanja slobodno nam pišite na viber ili email i mi ćemo brzo odgovotiti. Hvala na čitanju bloga.