Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Slušanje okoline telefona u okviru špijunskog softvera za mobilni

24.12.2018.

Slušanje okoline telefona u okviru špijunskog softvera live panel
Ova funkcija nam je uvek bila na mestu broj 1 kada je u pitanju praćenje mobilnog telefona. Ona je po našem mišljenju najvažnija u većini  slučajeva. U praksi Vi možete sedeti neograničeno daleko i putem interneta aktivirati mikrofon na mobilnom. LIVE PANEL je rubrika gde ćete naći kvadrate LIVE AUDIO ili noviju AUDIO CAPTURE. Vodite računa o datumu pisanja ovog teksta jer se postavke u ovoj oblasti menjaju gotovo svakodnevno. Mi ćemo naravno o svemu odmah dati informaciju. Kada kliknete na jedan od ova dva kvadratića, sačekajte pola minuta i počnite slušati. Slušalice se uvek preporučuju ali nije neophodno. Praćeni telefon mora biti na internetu kao i Vi. Najbolje je a nekada je i uslov komjuter za slušanje ili kvalitetan telefon na wi fi mreži. Nekada je slušanje jedne od mogućnosti na primer LIVE AUDIO pristupačnije sa lošijim internetom.  Ovo je ujedno deo programa gde je brzina mreže najvažnija. Potrebno je
nekada i strpljenje usled prekida slušanja padom brzine mreže negde u lancu.

Garancije za slušanje i dodatne mogućnost

Garancije za slušanje i dodatne mogućnost

Ovo je deo programa za koji smo uvek davali apsolutnu i neograničenu garanciju za vreme trajanja programa. Poznato je da smo jedini u Srbiji to davali i za Nokia telefone dok su bili aktuelni. Nikada ne bi radili sa programima kod kojih slušanje okoline telefona ne funkcioniše. Pored ove na panelu možete videti i dodatne mogućnosti. Kod njih može doći na kratko ili u toku slušanja do svetlosnih efekata na praćenom telefonu. Mi nakon učitavanja programa ne proveravamo ove mogućnosti. Razlozi za to su tehnički i vremenski. U malim plavim krugovima gde je belim nacrtan upitnik u svakoj rubrici pogledajte njihovo aktuelno uputstvo, a mi ćemo samo kratko pomenuti. Screen Capture omogućava ciljano skeniranje ekrana. Live video ili Live audio video omogućavaju gledanje ili gledanje i slušanje na prednjoj ili zadnjoj kameri. Photo Capture je mogućnost fotorafisanja bez znanja praćene osobe. Lokacija je takođe jednokratno prisutna u ovoj grupi. O svakoj ovoj mogućnosti se može široko raspravljati i ogledalo su kvaliteta i mogućnosti samog softvera. Mi ih nikako kao dodatne mogućnosti ne preporučujemo pogotovo na samom početku. U samo retkim slučajevima ljudi ih svakodnevno uspešno više ili manje koriste. Izbor je naravno Vaš. Podvalčimo da se ovo ne odnosi na Live audio capture.

Šta ako nema interneta a hitno je čuti okolinu telefona?

Šta ako nema interneta a hitno je čuti okolinu telefona

Moguće je sa sigurnošću vrlo jednostavno. U rubrici Text Commands program daje različite mogućnosti korićenja programa za praćenje bez ikakvog interneta. Na praćeni  telefon treba poslati klasičan SMS sa nepoznatog broja i nakon toga pozvati praćenu osobu na broj. Telefon bi trebalo bešumno da se javi i omogući Vam slušanje. U početku su ove poruke koje šaljete bile zaista nevidljive. Sa razvojem interneta prestalo se sa potrebom ovog dela programa kod proizvođača. Ove funkcije takođe ne testiramo. Procena je da one savršeno rade ali su vidljive. Zato ih ne preporučujemo sem u najhitnijim slučajevima ili u posebnim okolnostima. Ovde mobilni telefon na kratko preuzima ulogu koju imaju prisluškivači koje možete pogledati kao alternativu kao i njihove pristupačne cene.