Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Rad Live Audio ili Audio Capture kod programa za praćenje mobilnog telefona

16.12.2019.

programa za pracenje mobilnog telefonaOvaj tekst treba da odgovori na osnovna pitanja korisnika iz ove oblasti. Slušanje okoline praćenog mobilnog telefona je jedna od najbitnijih funkcija samog programa pa ćemo odmah preći konkretno na objašnjenje. Ulaskom u rubriku Live Panel ili Slušanje Uživo dobijate opciju da pritiskom na Live Audio ikonicu ili Audio Capture slušate uživo razgovore oko praćenog telefona. Treba nekada sačekati i do minut da bi se uspostavila konekcija. Svejedno je koju od ove dve ikonice koristite.

Ako Vam se na ekranu pojavi prozor kao na slici ispod to znači da ne postoji internet konekcija između vas i praćenog telefona. Ako praćeni telefon nije na internetu ne možete uspostaviti vezu. Vi naravno kliknite na potvrdi pa probajte nekada se i uspostavi konekcija ali ako neće jednom ili dvaput odustanite privremeno od ove opcije. U prvoj rubrici Dashboard je napisano kada je osoba poslednji put bila na internetu.

programa za pracenje mobilnog telefona

Odaberite uvek Audio Capture kao noviju i opciju sa relativno punijim zvukom. Suština je u sledećem : Rad ove funkcije je na prvom mestu uslovljen kvalitetom internet veze kako Vaše tako i praćenog telefona. Kao prvo svako pravilo od sledeće navedenih ima izuzetaka u koje smo se lično uverili ali su tačna u velikoj većini slučajeva. Da počnemo od onoga što možete poboljšati. Slušanje je najbolje na klasičnom kompjuteru koji ima direktnu vezu sa internetom i da sam kompjuter bude nešto brži ništa specijalno. Kod Lap topa je isto bitna godina proizvodnje i jačina wi fi mreže. Mobilni telefoni kao glavno pitanje se pokazuju različito. Normalno da je najbolji najnoviji telefon i wi fi konekcija. Ipak i to nije garancija jer dolazimo do praćene strane. Ako je na wi fi mreži to je najbolja opcija. Ako je osoba na mrežnom internetu u nekoj prostoriji to je nepovoljnije. Razumeli ste da kvalitet interneta je suštinski za pravilan rad ove funkcije. Mi kao tehnička podrška ni na koji način ne možemo uticati na rad Panela. Na rad još mogu uticati u ređim slučajevima neblagovremeno produženje programa pre isteka, Razne promene u softveru praćenog telefona…  U okviru Audio Capture pruža se i mogućnost Download zvuka za šta postoje
i drugi načini.

programa za pracenje mobilnog telefona

Probajte nekada i pomenutu opciju Live Audio. Ona ponekad pre proradi ali nemojte to da uzimate kao često. Ovde ćemo kratko pomenuti i mogućnost slušanja okoline telefona i bez ikakvog interneta o čemu smo pisali ali to nemojte pokušavati u početku da se ne bi razotkrili slučajno.

programa za pracenje mobilnog telefona

U istoj Rubrici Live Panel imate i mogućnost korišćenja kamere uz zvuk. U trenutku konekcije zasvetli na kratko ekran praćenog telefona pa ne koristite ovu opciju u početku.

programa za pracenje mobilnog telefona