Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivanje vibera I novosti u vezi praćenja mobilnog telefona

23.05.2018.

Prisluškivanje viberaSvakodnevno pratimo dešavanja u vezi praćenja mobilnog telefona. Redovno na ovim stranicama možete biti obavešteni o mogućnostima. Zamislili smo ovog puta tekst iz dva dela. Prvi se odnosi na prisluškivanje viber saobraćaja u okviru špijunskog programa, kao jedan njegov manji deo. Drugi je usmeren na klasične novosti gde ćemo kratko zahvatiti sve modele mobilnih telefona na čelu sa android platformom. Vesti su pouzdane, proverene na terenu i što je najvažnije krajnje realne.

Praćenje viberaDa li je moguće špijuniranje viber razgovor?

Viber je uvek bio nešto za šta se ne može u potpunosti garantovati i o tome smo već pisali. U poslednjih nekoliko meseci situacija je dodatno poboljšana kada se radi o praćenju vibera generalno. Uglavnom je moguće čitati poruke bez ikakvog rutovanja telefona kao ranije. Keyloager funkcija je u mnogome doprinela tome. Što su noviji telefoni to bolje. Evidencija je stabilnija i radi sve vreme uporedo sa programom. Novost je pojava snimljenih razgovora na viberu što uopšte nismo očekivali. S obzirom na to da na telefonima gde ugrađujemo programe uglavnom ništa nije instalirano i ograničenog vremena ugradnje, nismo u mogućnosti da detaljno ispitujemo ovu najnoviju pojavu. Ona je za sada potvrđena više puta na modelima Samsung S9. Pratićemo pojavu i informisati vas o detaljima ubuduće.

 

praćenje mobilnog telefonaKako učitavanje najnovijih verzija softvera utiče na programe za praćenje telefona?

Ranije ovo se nije tako često dešavalo i nije imalo uticaja na rad programa. Stručnjaci iz ove oblasti se trude da rad svih funkcija bude neprestano poboljšavan. Telefon to može do jednog stadijuma a onda treba kupovati novi što je i cilj proizvođača telefona. Na android platformi smo retko primećivali bilo kakave promene prilikom novog apdejta iako smo od nekih kolega čuli da su imali probleme ove vrste pa je bilo potrebno ponovno učitavanje špijunskog softvera. Brojnijih negativnih dešavanja koja treba da brinu sigurno nema na androd platformi.

Kod Iphone telefona je situacija potpuno drugačija. Oni su se uvek neuporedivo manje tražili i bili komplikovani za ugradnju zbog obaveznog jailbreka. Sada je još teže jer se zbog silnih apdejtova ne može očekivati čak ni kraći rad programa. Zato se oni u principu ne rade na klasičan način nigde u svetu pa se i mi trenutno ne možemo baviti njima iz tehničkih razloga. Čim to bude bilo moguće saznaćete u našim objavama.