Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivanje okoline telefona

29.01.2023.

Praćenje razgovora oko mobilnog telefona je jedna od najvažnijih funkcija na koju obraćamo pažnju posebno još od postanka android telefona. Ona bezuslovno zavisi  od interneta praćenog telefona ali i od interneta na vašem telefonu iako mnogostruko manje. Na Iphone telefonima u dosta slučajeva nije moguće slušanje okoline  praćenog android telefona. Ako u prvoj rubrici Dashboard vidite u pravougaoniku gde piše Last Event da osoba nije na internetu nije moguće slušanje. Vi naravno uvek  možete probati.

Slušanje razgovora oko telefona

Slušanje razgovora oko telefona

Ovo se odnosi na zvuk što i jeste naša preporuka. Kada u rubrici Live Panel kliknete na Audio Capture (ovde možete i da sačuvate snimljeni razgovor) ili Live Audio sačekate da se upali ton (eventualno se traži OK  potvrda). Ako piše Phone not conected osoba nije na internetu. Dešava se da se u praćenom telefonu u rubrici Podešavanje – Privatnost (Zaštita i Privatnost) isključi pristup mikrofonu. Onda nije moguće korišćenje  ove opcije. Omogućite ovu funkciju ako možete pomeranjem krugića na praćenom telefonu desno da bude plav. Veći broj korisnika koji koristi stariji panel u rubrici Dashboard kao na prvoj slici može otići na TRY NEW  PANEL. Ovde takođe u Live Panel Imate opciju Live Audio Pro koja se nešto bolje čuje i gde takođe imate mogućnost čuvanja snimka.

Gledanje kroz kameru Praćenog telefona

Gledanje kroz kameru Praćenog telefona

Ovo se odnosi na pogled kroz prednju i zadnju kameru koji je više interesantan nego koristan. U opcijama Live Audio/Video Capture 1 ili 2 imate sliku praćenu tonom a u opcijama Video Capture 1 i 2 samo sliku. Isto se  zovu i na novom Panelu uz dodatak Pro. Ostale funkcije na Live panelu se retko upotrebljavaju jer postoje adekvatne zamene. Screen Capture je skeniranje ekrana, Photo Capture se odnosi na pravljenje fotografije  i Location je trenutna lokacija. Ne savetujemo upotrebu ovih poslednjih funkcija preko Live panela sem u specifičnim okolnostima.