Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivači za zaposlene

Prisluškivači za zaposlene

30.08.2023.

Za klasično slušanje uživo razgovora u najvećem broju slučajeva danas se koriste prisluškivači sa gsm karticama jer omogućavaju neograničen domet. Na slici vidite dva različita modela od kojih jedan radi prosečno dok drugi ne radi. Modeli kao GF-09 koji je još i najbolji i najskuplji u klasi ne radi. Ako ste super genije vi možete probati da ga kodovima osposobite ali čemu to. Ako se odlučujete za ovakav način kontrole poslovanja proizvodi kao što su prisluškivači bubice ili prisluškivači u produžnom kablu mogu biti interesantni. U nekim situacijama kada je bitno da se informacija dobije odmah ovo je sigurno jedini način. Tada se koriste prisluškivači na strujnom napajanju ili nezavisnom baterijom.

 

Špijunska oprema za firme

Špijunska oprema za firme

Ono što mi uvek predlažemo je korišćenje proizvoda iz grupe špijunska oprema za firme. Glavni razlog je što je sigurna i pouzdana oprema koja uvek daje željene rezultate. Bolje se čuje i snima nedeljama sa jednim punjenjem. Pali se na glas i gasi na tišinu što olakšava preslušavanje. Ima ih sa sličnim izgledom a različitim klasama jako puno. Kada dođete po snimač razgovora možete lako preslušati snimljeni materijal. Jedini razlog nekorišćenja bi mogao biti da vam je neophodno da čujete razgovor odmah odnosno uživo da bi možda mogli da reagujete ili iz bilo kog drugog razloga. Zaštita od prisluškivanja zaposlenih

Zaštita od prisluškivanja zaposlenih

Zaštita od prisluškivanja zaposlenih

Detektori za prisluškivače su osnovni uređaji za kontrolu prostora u kome se radi kada hoćete da se zaštitite od prisluškivanja. Možete odmah otkriti kamere kojih i najmanje ima a prisluškivače malo teže. Sa skupljim uređajima je to naravno lakše. Suština je u neophodnoj mini obuci za rukovanje i tehničkoj podršci u toku traženja. Detekori za otkrivanje prisluškivanja moraju biti probani i naštelovani. Kada je u pitanju praćenje mobilnog telefona pružamo sve informacije da možete i sami da se zaštitite. Hvala na čitanju tu smo za sva pitanja.