Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivači u stanu – prisluškivanje prostorija

Prisluškivači u stanu - prisluškivanje prostorija

30.09.2023.

Prisluškivači su neophodnost kada želite da saznate pravu istinu o odnosu sa patnerom. Ako ste emotivac reakcije su burne. Ako ste osoba koja je više praktična prisluškivači su idealan način da držite situaciju pod kontrolom. Jasno vam je da niste jedina osoba u partnerovom životu ali vam je najvažnije da ste na prvom mestu. U stanu se mogu sakriti bilo gde. Čuju nešto slabije nego ljudsko uho. Dnevna soba je uvek najbolji izbor ali sve češće se usb prisluškivači stavljaju u spavaću sobu pogotovo sa pojavom novih modela. Sada možete raditi u inostranstvu i jednom u par meseci dolaziti kući, rezultat će biti snimljen.

Kako znati da su prisluškivači prisutni – detektori za prisluškivače

Kako znati da su prisluškivači prisutni - detektori za prisluškivače

Jedini pravi način su detektori za prisluškivače i špijunsku opremu . Samo pomoću njih možete lako utvrditi gde se nalaze prislušni uređaji i mikrokamere. Za prisluškivače je potrebno strpljenje. Kada nisu aktivni  možete ih eventualno aktivirati glasom ili pričom koja bi znatiželjne osobe držala na vezi. Špijunske mikrokamere se brzo i lako nalaze bilo da su u stanu ili recimo hotelskoj sobi. Na ovaj način je vaša privatnost zaštićena. Veliki broj korisnika ne želi odliv informacija u svojim poslovnim prostorijama pa su detektori za prisluškivače i špijunsku opremu u tim slučajevima neophodnost.

Prisluškivači na strujnom napajanju

Prisluškivači na strujnom napajanju
Ovo je najopasniji vid prisluškivanja jer prisluškivači u produžnom kablu trajno mogu ozvučiti neki prostor pa morate biti obazrivi. Savremena špijunska oprema omogućava takođe dugoročno prisluškivanje pa morate biti informisani ako ima razloga za to. Treba imati u vidu da se prisluškivači ne postavljaju bez razloga. Iako su cene više nego dostupne niko nema razloga da postavlja uređaje pogotovo na strujno napajanje ako nema neku pre svega materijalnu a onda i emotivnu korist od toga. Zato u većini slučajeva budite bezbrižni. Javite nam se ako niste i mi ćemo brzo i jednostavno otkloniti sve vaše sumnje. Nemojte ništa raditi sami da ne pogrešite. Provereni načini će učiniti da uvek budete informisani.