Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivači – modeli za 2023 godinu

24.02.2023.

Prisluškivači - modeli za 2023 godinu Ovaj tekst se isključivo odnosi na gsm prisluškivače koji logično imaju neograničen domet i omogućavaju slušanje uživo. Imaju svoju punjivu bateriju koja ne traje dugo. U zavisnosti od dužine slušanja baterija može potrajati sat vremena i duže slušanja bez prekida. Imaju mogućnosti razne od toga da budu na stalnom napajanju kao na primer prisluškivači u produžnom kablu. Imaju i opciju lokacije koja nije strogo precizna. Idealni su za situacije kraćih sastanaka ili alarm funkcije u vikendicama. Naravno da se i dalje najviše koriste za otkrivanje preljubnika.

Prisluškivači najnovije generacije

Prisluškivači najnovije generacije

Pojavilo se jako puno modela sličnih veličina i funkcija. Ranije je bilo jedan ili dva modela a sada ih ima dvocifren broj. Problem je što su do sada tih par modela koji su postojali radili prvo odlično pa solidno a onda su prestali da se proizvode. Najnoviji modeli u 90% slučajeva uopšte ne rade kao prisluškivači već im je to jedna od opcija do koje dolazite na jako komplikovan način. Zvuk je i ako ga dobijete lošiji. Jedan od predstavika je na našoj drugoj slici a pored njega uputstvo sa šiframa kojih ima mnogo. Nekada za jednu šifru čekate da proradi duže od dana da bi nastavili sa novim šiframa. Lokacija je akcenat i prodaju se kao gps trekeri više nego kao prisluškivači.

Da li imamo pravo rešenje danas?

Prisluškivači najnovije generacije

Imamo standardan kvalitet koji prvenstveno sigurno radi. Samo nazovete broj i slušate. U većini opcija nudimo sa već aktiviranom sim karticom. I dalje smatramo da poslednji modeli iz grupe usb prisluškivači pružaju neuporedivo veće mogućnosti kada se rasdi o dužini trajanja baterije i rezultatima što je najvažnije. Ipak oni ne omogućavaju slušanje uživo ako je potrebno. Zvuk kod naših modela je prosečan po strogim kriterijumima i naravno zavistan od mreže gde je postavljen. Upotrebljiv je u velikoj većini slučajeva u zatvorenom prostoru. Cene su povoljne i spadaju u najniže u našem asortimanu. Ipak za isti novac se može dobiti najkvalitetniji usb snimač što se uglavnom i koristi.