Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivači i špijunska oprema sa najdužim trajanjem baterije

05.06.2019.

Prisluskivaci i spijunska oprema sa najduzim trajanjem baterije
Pod prisluškivačima podrazumevamo bubice za uživo slušanje razgovora sa neograničene daljine. Domet može biti i manji 50-500 metara kod nekih modela. Sve njih imate na našem sajtu pa se možete upoznati. Imaju prednost u odnosu na špijunsku opremu jer se mogu vezati za struju. Najčešći pojavni oblik je u produžnom kablu. U mišu ili sijalici se retko koristi, ugrađen u utičnice ili neke druge predmete još ređe. Baterije kod najkvalitetnijih modela traju nešto preko 3 sata slušanja kao kod android telefona. S obzirom da su oni mali i baterije su takođe minijaturne. Tražiti modele sa specijalnim baterijama je uzaludan posao. Prisluškivači sa zamenljivim baterijama su isto jako staro rešenje. Power bank ili pokretni punjači za mobilne telefone su pravi način. Ima ih u svim prodavnicama tehničke robe sa više ili manje mAh i različitih oblika. Neki od njih su prikazani na prve dve slike. Relativno su jeftini i dugotrajni. Mi uvek imamo u ponudi neki model ali najbolje ga je kupiti tamo gde je veliki izbor. Pomoću kablića za punjenje se poveže na prisluškivač. Vreme u mirovanju može da bude i mesec dana zavisno od broja miliamper časova punjača. Računajte da ovo loše deluje na vek trajanja originalne baterije u bubici ali cilj u potpunosti opravdava sredstvo.

Špijunska oprema i rešenja koja nudi

Prisluskivaci i spijunska oprema sa najduzim trajanjem baterije

Spy oprema je efikasnija u praksi. Snimači snimaju razgovore pa ih Vi kasnije preslušavate. Dužina trajanja baterije je inače 4-7 dana. Sa malim snimačima ruske proizvodnje vreme mirovanja ide i do mesec dana. Najveći problem je njihova visoka cena od preko 500 evra. Za iznajmljivanje nisu zgodni jer imaju male tastere koji su lako lomljivi. Integrisana baterija ima svoj vek trajanja i nije zamenljiva. Ipak modeli sa trajanjem baterije do nedelju dana su povoljni i mogu predstavljati odlično rešenje jer se godinama koriste u praksi. Kamere troše baterije višestruko više od prisluškivača i nisu upotrebljive. Prema tome nema dobrih a jeftinih rešenje kada je u pitanju špijunska oprema sem već postojećih koja preporučujemo u formi kupovine ili iznajmljivanja. Snimači razgovora su i najpouzdaniji, sa kvalitetom zvuka daleko iznad prisluškivača. Naša su velika preporuka i najprodavaniji su. Špijunska oprema ima najozbiljniji asortiman i treba uvek računati na nju.

Ima li dugoročnijih a boljih opcija koje su povoljne

Prisluskivaci i spijunska oprema sa najduzim trajanjem baterije

Praćenje mobilnog telefona  je nesumnjivo najbolja varijanta za trajno prisluškivanje. Praćena osoba puni bateriju. Telefon stalno nosi sa sobom. Mogućnosti su neograničene. Ipak mora da se učita aplikacija u njen mobilni telefon do koga morate doći na makar 15 minuta a da ne primeti. Ne sme biti zaključan. Internet wi fi u trenutku učitavanja se podrazumeva. Ovo jeste najbolji način ali ako nemate pristup ostaju vam prisluškivači i špijunska oprema. Uvek nas možete pitati ono što vam nije najasnije. Ako se bude pojavilo bilo šta a da je testirano i povoljno pravovremeno ćete biti obavešteni na našem sajtu, blogu i ostalim kanalima.