Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Prisluškivači i kartice

13.01.2020.

Prisluškivači i karticeOvaj tekst u blogu je pisan kao tehnička podrška za postavljanje sim kartice u prisluškivač. Primetili ste da prisluškivači u 2020 godini koriste klasične sim kartice koje su iste veličine u celom svetu. Problem je što su napravljene iz tri lako odvojiva dela da bi lakše mogle da se koriste za mobilne telefone različitog tipa. Prilikom skidanja sa nosača nemojte dodirivati sredinu kartice. Potrebno je karticu ubaciti u neki model telefona koji prihvata velike kartice.

Aktivacija sim kartice

Da bi se kartica mogla koristiti potrebno je prvo je aktivirati u mobilnom telefonu koji prima velike kartice. Ovo zvuči logično ali nažalost veliki broj korisnika to nezna. Ako nemate takav telefon u bilo kom servisu mobilnih telefona će vam to uraditi ili možete kupiti sličan telefon za desetak evra sa punjačem. Prilikom aktivacije ako podrazumevamo da ćete to sami dovoljno je pozvati bilo koji telefonski broj i primeniti krajnje jednostavna uputstva zvučne sekretarice tog operatora. U slučaju da sama kartica ima neke kodove ili je automatski pre korišćenja aktivirana telefonska sekretarica njih na telefonu prilikom aktivacije treba isključiti. Prisluškivač ne čita nikakve kodove ili sekretarice. Ovde naravno govorimo o standardnim aktuelnim komercijalnim modelima klasifikovanim kao gsm alarmi a ne o nečemu drugom. Ako se budu pojavljivale još neke poteškoće bilo gde mi ćemo redovno ažurirati informacije.

Nepravilan položaj sim kartice

Nakon aktivacije kartice sledeći i dalje uputstva o nedodirivanju sredine dolazimo do zaključka da su današnje kartice lako pomerljive po horizontali. To u većini slučajeva kada su minimalna odstupanja nije bitno. Kada se to desi prisluškivači javljaju da je korisnik nedostupan. Lagano je izvucite iz bubice. Prva pomoć je da je kao na slici dva pritisnete prstom na ravnom stolu sa obe strane. Najbolje je imati bilo kakvu tanku nalepnicu kojih ima u svakoj knjižari. Treba samo mali deo iseći u obimu 2/3 obima kartice i prilepiti ga normalno na spoljnoj strani. Tada kartica bude stabilnija, deblja i lepše legne. U svakom slučaju ne može da škodi. Deo sa nalepnicom je jedini koji se preporučuje samo u ekstremnim slučajevima dok je sve ostalo uslovno obavezujuće u svim slučajevima. Znači da bi kartica lepo legla treba da bude ravna.

Opšte informacije o karticama za prisluškivače

Opšte informacije o karticama za prisluškivače

Čini se da najnoviji modeli koji dolaze imaju liftove različite osetljivosti i potrebno je biti pažljiv. Nekada korisnici nisu dovoljno smireni što je normalno s obzirom na životne okolnosti. Naša je preporuka kao i uvek naravno samo ako ste u situaciji da imate izbor odlučiti se za modele koji snimaju iz kategorije špijunska oprema. Kod njih nema kartica i sigurno su rešenje. Naravno prisluškivači imaju druge poznate prednosti pa su jedini mogući izbor pogotovo ako retko ulazite u neki prostor. Tu smo kao pomoć za kartice. Ako ste u inostranstvu sledeći jednostavna uputstva iz ovog teksta sigurno nećete imati problem sa aktivnošću kartice.