Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje Vibera, Whatsapp i Facebook stranica mobilnog telefona

25.02.2018.

Pracenje ViberaPraćenje mobilnih telefona je glavna tema koju ćemo konstantno obrađivati na blogu. Kako se pojavi nešto novo, dostupno i da radi bićete informisani baš ovde. Sada ćemo suštinski objasniti praćenje internet aktivosti i društvenih mreža. Kod nas se najviše traži Viber, zatim Whatsapp i Facebook kao i novije društvene mreže. Zato ćemo ovoga puta posebno obraditi konkretno njih.

Praćenje i prisluškivanje VIBER saobraćaja mobilnog telefona

Najveći je broj zahteva za praćenje Viber poruka i razgovora. Podrazumeva se da je u pitanju praćenje mobilnih telefona Android. O celom programu ste pročitali na samom sajtu.

Prisluškivanje Vibera ne garantuje ni jedan proizvođač softvera. Svuda se postavlja kao uslov rutovanje telefona. Jednostavnije potrebno je telefon odneti u neki servis na par sati. Ovo u praksi u većini slučajeva nije moguće. Čak i kada se to uradi ne mora da znači da će da proradi na očekivan način. Već duže od godinu dana skoro niko ne razmišlja o rutovanju telefona. Sadašnji telefoni dolaze sa raznih strana sveta. Program za praćenje mobilnog telefona koga možete besplatno probati na našem sajtu, prilagođen je svim modelima. Naravno potrebna je kratka konsultacija sa nama. Postoje situacije kada na najkvalitetnije spremljenim telefonima loše radi Viber i kada iako se ne traži na starim radi. Može se desiti da na dva telefona kupljena u istoj prodavnici sa gotovo istim serijskim brojevima jednom radi sve savršeno a na drugom ne.

Viber u sadašnjim verzijama ima mogućnost šifrovanja poruka pa ih je nekada nemoguće pročitati. Postoje i druge zaštite ali ova je najnovija.

Početkom 2018. godine Viber na svim telefonima radi nikada bolje. Ovo za sada traje nedovoljno dugo da bi se dala ozbiljnija pohvala. Naravno, treba se nadati najboljem a to je da će Viber na svim telefonima besprekorno raditi. Za sada se to odnosi samo na poruke. Razgovori nekada budu registrovani ali ih sigurno ni na jednom programu ne možete čuti. Najvažnije je ne opterećivati se pojedinačnim funkcijama jer će špijunski softver dati odgovore koje tražite.

Praćenje i prisluškivanje Whatsapp aplikacije mobilnih telefona

Ova vrsta komunikacije se kod nas ređe koristi za poruke. Pored besplatnih sms i viber sve je manje prisutna. U Rusiji recimo Whatsapp je dominantan i za poruke i za razgovore kao kod nas viber od aplikacija. Na ovome se retko insistira a što je najvažnije ovaj deo programa je uvek najbolje radio od internet aktivnosti.
Pracenje WhatsApp
Ono što važi za Viber važi i svuda pa i kod Whatsapp. Očekuje se savršeno praćenje zasad samo poruka. Ne može se garantovati na starijim telefonima.

Praćenje Facebook stranice mobilnog telefona

Stari dobri Facebook je nekima jako interesantan jer se sumnja na flertovanje karakteristično za ovu mrežu kod praćenih korisnika. Mnogobrojna poznanstva lako vremenom mogu da prerastu u nešto veće. Sa druge strane veliki broj korisnika uopšte nema Facebook na samom telefonu već pristupaju preko kompjutera. Neki su korisnici Twitter mreže i sličnih.

Pracenje i spijuniranje Facebook-a

Pravila za prethodne dve aplikacije važe i kod ove. Očekuje se povećana komunikacija sa ove mreže i njeno sve bolje praćenje. Nije jedna od bitnijih za konačan rezultat. Postoje različiti sistemi u okviru špijunskog softvera za praćenje facebook stranice. Nijh uvek objasnimo korisnicima.

Prisluškivanje mobilnih telefona je sve razvijenije u oblasti zaštite dece i porodice. Razne firme ih koriste kao neophodnost za uspešnije poslovanje. Pratićemo redovno tehnička dostignuća i njihov rad na terenu. Bićete uvek obavešteni o mogućnostima.