Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje razgovora mobilnog telefona

21.05.2019.

Ovo je jedna od glavnih funkcija programa. Vremenom sa razvojem društvenih mreža i omogućavanjem slušanja uživo osobe postaje jedna od mnogih. Uvek se evidentiraju svi razgovori i dužina trajanja. Može se čuti bar jedna strana a u 90% slučajeva obe.

Klikom na PLAY na tabeli u rubrici CALLS možete ih odslušati.

Praćenje razgovora mobilnog telefona

Potrebno je imati na telefonu ili kompjuteru neki player najbolje VLC media player. Njega možete uvek besplatno skinuti sa interneta. Svaki telefon ima svoj softver koji se kod Android telefona  nadgrađuje odnosno ima novi update povremeno. Kod najnovijih telefona nekada najnovija verzija softvera ne podržava da se čuju obe strane. Praćena osoba se uvek čuje. Ovo se vremenom može promeniti na bolje ali u samom startu ne. Na sreću ovo je sada jedna od mnogobrojnih funkcija pa odgovore koje tražite daje celovitost programa koja je sve opširnija. Ako su se u početku čule obe strane a onda samo jedna ili je softver nadgrađen vremenom ili ste zakasnili sa produženjem pa je mada retko ovo razlog i ostaje samo  strpljenje ako se promeni situacija. Kada se telefon koristi duže vreme moguće je nagomilavanje podataka i klasično zabagovanje telefona. Možete ga za prvu pomoć upaliti i ugasiti a onda i očistiti od viška materijala, dugačkih video snimaka, nepotrebnih fotografija…

Šta uraditi da se poboljša praćenje razgovora

Ako zanemarimo mogućnost pisanja timu monitorminor na kontakt strani koja pomaže u 20% slučajeva pogotovo ako niste na vreme uplatili možete sami probati postupak koji je relativno jednostavan.

Šta uraditi da se poboljša praćenje razgovora

U gonjem delu strane piše oznaka vašeg telefona na slici je to SM-J330FN,a ispod tabele Best Settings For Your Device.

Šta uraditi da se poboljša praćenje razgovora 2

Kada kliknete na Best Settings For Your Device što znači najbolja podešavanja za razgovore praćenog telefona naći ćete predlog proizvođača programa za podešavanje. Ako radi treba ga ostaviti.

Šta uraditi da se poboljša praćenje razgovora 3

Ako ne radi sve jer zato i podešavate pogledajte na spisku slične modele kako su otprilike podešeni. Recimo da je podešavanje AMR / MIC / 2 / 8000.

Šta uraditi da se poboljša praćenje razgovora 4

Vraćamo se na početnu stranu gde u gornjem desnom uglu oivičeno crnim piše Settings. Uđite u Podešavanja ili Settings. Suštinski postoje 4 parametra koja se mogu podešavati:

Šta uraditi da se poboljša praćenje razgovora 5

1. Call Recording Codec – Probajte odmah da promenite u 3GP format. Ako je situacija ista vratite u AMR format i to više ne menjajte. Ako je već u 3GP formatu nemojte ga menjati dok sve ostalo ne isprobate

2. Call Recording Source – Default u 60% slučajeva je rešenje , zatim MIC ili Voice call. Ostala rešenja su neisprobana i treba ih koristiti samo ako su navedena u tabeli proizvođača sa slike 4.

3. Call ili Incomning Recording Delay – dve nule ili nula i dva su najrealnija rešenja. Moguće oscilacije možete videti na tabeli. Moguća opcija je nula i pet retko.

4. Recordin Sample rate – U 99 % slučajeva je 8000

Kombinacijom ova 4 parametra dobija se dobitno rešenje.

Ostalo nemojte dirati pogotvo GPS intervale u podešavanjima da se ne bi nešto poremetilo. Nakon svake promene podešavanja potrebno je sačekati desetak razgovora da vidite da li je proradilo. Računajte ako ne radi jedna strana razgovora rezultati su pozitivni u 20% slučajeva da dobijete i drugu stranu. Ako ne rade obe šanse da se situacija promeni na bolje su u 99% slučajeva mogući makar da se čuje jedna strana. Ovde ne podrazumevamo nedostatak interneta ili stari telefon koji je pun podataka i jedva se pokreće. Naravno da u svakom trenutku možemo pomoći kod svakog pojedinačnog slučaja i postaviti okvirnu dijagnozu. Redovno ćemo ažurirati ovu stranicu kako se situacija u praksi bude menjala s obzirom da svakodnevno pratimo dešavanja. Na našem video snimku je pokazan postupak na mobilnom telefonu koji olakšava razumevanje. Ovo gotovo nikada ne pišemo ali ovde insistiramo zbog pomoći Vama obavezno pogledajte.