Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje okoline mobilnog telefona – podešavanja ikonice mikrofona

Pracenje okoline mobilnog telefona - podesavanja ikonice

04.07.2023.

Kod novijih telefona Android prilikom slušanja okoline telefona ili gledanja kroz kameru pojavljuje se mala ikonica u gornjem uglu praćenog telefona. Postoji neka šansa  zavisno od korisnika da bude primećena. Zato ako je ekran aktivan odnosno osoba koja koristi praćeni telefon kucka nešto po ekranu, razgovara ili gleda neki video  svejedno, vi nećete imati pristup slušanju ili gledanju. Nema ni razloga jer ćete sve što kuca ili razgovara već čuti u drugim rubrikama. Kada budete slušali telefon će  biti u torbici ili na stolu, ekran se neće paliti i nakon vašeg napuštanja uživo praćenja, ikonica će nestati.

 

Pracenje okoline mobilnog telefona

Ako ipak želite da slušate uživo non stop iz bilo kog razloga nama nepoznatog ali nebitno, postupak je sledeći. Odete na Settings u gornjem desnom uglu kao na slici 2

Pracenje okoline mobilnog telefona 3

Nakon ulaska kliknite na opciju Access Everytime u mali kružić kao na slici 3. Ne zaboravite da u dnu stranice potvrdite sa SAVE. Ostalo ništa nemojte dirati u podešavanjima bez konsultacije sa nama.Ovaj drugi deo teksta je više da razumete sve mogućnosti nego što ćete ih i stvarno menjati jer nije potrebno.

Poznato je već da praćenje uživo zavisi isključivo od povezanosti praćenog telefona sa internetom. Ako je veza slaba probajte na novoj tabli možda bolje radi. Obavezno pročitati klikom na LINK Praćenje mobilnog telefona je uvek sigurnije ako se pre nekog neuobičajenog postupka prvo konsultujete sa nama.

Hvala na čitanju