Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje mobilnog telefona sa tastaturom

23.07.2019.

Praćenje mobilnog telefona sa tastaturom
Ova tema nije karakteristična za sve korisnike programa za praćenje mobilnog telefona. Odnosi se na situacije kada su praćene osobe navikle na stariju tehnologiju i nemaju afiniteta prema bilo čemu novom kada su tehnologije u pitanju. Uglavnom su godine u pitanju mada ne mora da znači. Dok je nokia bila aktuelna sve je bilo zgodno po ovom pitanju. Ovakvi špijunski softveri se više ne koriste jer nema tehničke podrške za njih pa samim tim ni isplativosti. Uvek se možemo vratiti unazad i proveriti da li nešto funkcioniše ali takvih zahteva skoro da nema. Traži se mnogo više nego ranije podataka za samo praćenje. Društvene mreže, razvijeni internet sistemi i slično nekada nisu ni postojali. Prema tome šta je rešenje za današnje ljubitelje tastature ?

Numerička i touch screen tastatura na jednom telefonu

Numerička i touch screen tastatura na jednom telefonu

Na sreću internet je omogućio razmenu informacija po celom svetu pa je danas dovoljno otići na pretraživač, imati iskustva iz oblasti koja nas zanima i probati doći do rešenja. Mobilni telefoni koji ujedinjuju nove i stare generacije su Android modeli koji imaju i numeričku i touch screen tastaturu. Meni je pojednostavljen kada je u pitanju komlikovanost android platforme ali ne do mere da suštinski ne pruža sve što je danas potrebno. Same platforme su najnovije na naše iznenađenje. Samo je grafika jednostavnija što svi mi nekada poželimo. Prisluškivanje je potpuno identično kao kod svih ostalih najboljih modela. Uglavnom se insistira na kvalitetnoj lokaciji, razgovorima… Funkcioniše sve
besprekorno i ne morate brinuti. Nekada su ovi modeli imali nešto jače cene a sada ih je konkurencija značajno spustila pa su uglavnom i na popustu. Bitno je da ovo tehnički funkcioniše u praksi i da je relativno dostupno uvek.

Praćenje izlaska novih modela za prisluškivanje

Praćenje izlaska novih modela za prisluškivanje

Na slikama su prikazani neki od novijih modela u trenutku pisanja bloga. Jedna od ozbiljnijih grčkih firmi je aktuelizovala baš ove modele. Probali smo ih u praksi i funkcionišu lepo. Raniji modeli su bili isto tako kvalitetni a testirali smo ih nekoliko. Na vaš zahtev uvek možemo potražiti najnovije telefone ovog tipa ili što je još bolje dati savet gde ih možete sami kupiti jer mi nismo prodavnica mobilnih telefona već ih i sami kupujemo u radnji. Pratimo šta se dešava i kada budemo imali nove informacije podelićemo ih sa Vama baš na ovoj stranici. Za sve detalje možete nas kontaktirati.
 Praćenje izlaska novih modela za prisluškivanje