Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje mobilnog telefona – Program ne radi

Lazar Kontiki Прилози02:01 (пре 12 сати) коме ја Praćenje mobilnog telefona

03.08.2023.

Da bi laše razumeli rad programa napravili smo ovaj kratak tekst za ovusituaciju. Kada neko vreme ne dobijate saobraćaj na panelu pod čim podrazumevamo bar 24 sata onda uradite sledeće. U rubrici na vrhu  Dashboard imate manju tabelu. Ona prikazuje iznad broja preostalih dana trajanja kredita u rubrici Last Event i vreme kada je osoba poslednji put bila na internetu. Ako piše kao na slici znači da je praćeni telefon upravo na internetu to je dobro. Problem nastaje ako piše da je prošlo više dana  a vi pouzdano znate da je osoba koristila neke internet servise ili društvene mreže.

 

Šta može biti u pitanju ?

Lazar Kontiki Прилози02:01 (пре 12 сати) коме ја Praćenje mobilnog telefona

U najboljem slučaju osoba ne koristi telefon neko vreme. Možda koristi drugi telefon ili kompjuter za društvene mreže. U najlošijem slučaju osoba je vratila telefon na fabrička podešavanja ili nekim drugim nekontrolisanim postupkom što je redak slučaj izazvala prekid programa. Ovde ne računamo slučajeve kada program delimično radi. Na poslednjoj slici imate natpis da je istekao kredit što takođe ne spada u naš slučaj. Znači vi ste videli da osoba koristi baš taj praćeni telefon a podaci ne stižu. Ovo je češće kod mladih osoba koje svakodnevno nešto menjaju u podešavanjima.

Jedino moguće rešenje

Lazar Kontiki Прилози02:01 (пре 12 сати) коме ја Praćenje mobilnog telefona

Mora program da se učita ponovo. Možete sami uz našu tehničku podršku i slike i video na našoj posebnoj stranici na linku. Mi ćemo naravno dati dodatne savete. U nekim slučajevima praćeni telefon je dostupan pa  ga možete kratko doneti do nas ili poslati. Hvala na čitanju.