Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje mobilnog telefona – pad servera

30.01.2020.

praćenje mobilnog telefonaPod padom servera podrazumevamo nemogućnost logovanja na sajt za praćenje podataka. Zavisno od mnogih faktora izlaze razne oznake kao na prve dve slike ili slično. Većina korisnika odmah nazove prodavca što je logično. Vremenski je nemoguće odgovoriti na toliki broj poziva odjednom i svima pričati isto. Pošto je obično prisutna i nervoza napravili smo ovu stranicu da bi za par minuta čitanja imali informaciju o čemu se radi. Uvek biramo firme koje su najpouzdanije za programe za prisluškivanje. Monitorminor se koristi u mnogim zemljama na svetu i ima milione korisnika. Na veliku preporuku smo počeli obostranu saradnju pre mnogo godina i sve je uvek bilo više nego korektno. Smatramo da bolji ne postoje za ovu vrstu praćenja mobilnih telefona.

Koliko će zastoj da potraje

 Pracenje mobilnog telefona

Ovakve pojave su se do datuma pisanja teksta što je period od desetak godina dešavale nekoliko puta godišnje. Već smo se navikli na to jer je totalno nebitno i kratko traje. Prosek je nekoliko sati. Naš kolega je jednom imao slučaj da mu je server pao na oko 30 sati što se nama nikada nije desilo. (6 ili 7 sati je rekord). Nikakvi podaci se ne gube i ono što je pričano za vreme pauze bi trebalo biti sačuvano. Većina korisnika i ne primeti ove turbulencije ali ima slučajeva da se stalno prati tabla pa se nažalost pojavi zahtev za proveru posle minut ili dva.

Šta raditi u takvim situacijama

 Pracenje mobilnog telefona

Najbolje bi bilo da nas obavestite porukom preko Vibera kada program ne radi duže od četiri sata. Ovde ne računamo kada možete ući ali osoba nije bila na internetu već isključivo kada uopšte ne možete ući na tablu. Budite minimalno strpljivi i sačekajte odgovor da je sve proradilo. Shvatite da vam nekada sve ovo ne možemo ispričati jer je nemoguće vremenski postići tako nešto. Ako je u pitanju vikend, praznik ili slično možete ako mi nismo dostupni (što se dešava samo u toku godišnjih odmora) pisati direktno na sajtu Monitorminor na stranici kontakt i obavezno pomenite svoj mail, pasword nije potrebno. Ovo uradite samo ako mi ne odgovaramo više sati a situacija se ne menja. Budite uvek stpljivi koliko je moguće jer niste prepušteni sami sebi već neko uvek radi na serveru i pomoći će. Podaci će ostati zaštićeni i diskretni. Hvala na razumevanju.