Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžera

22.11.2023.

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžeraKada se radi o praćenju mobilnog telefona roditelji imaju dilemu o tome da li je privatnost važnija od saznanja šta se stvarno događa. Po nama ova dilema nema  osnovu ali ipak treba razmisliti. Iskrenost u razgovoru je najvažnija ali se do nje teško dolazi naročito ako su odnosi narušeni razvodom ili sličnim stvarima. Kada nije  tako razlozi za praćenje i prisluškivanje su manji. Najveći broj dece u ovom uzrastu je jako vezano za mobilni telefon. Komunikacija preko različitih društvenih mreža je neprestana i štetna. Dogovori oko vremena korišćenja mobilnog telefona se kratko ili uopšte ne poštuju.

 

Šta raditi i kada?

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžera

Veoma je važan uzrast deteta. U mlađim godinama treba reći zbog čega je dete kažnjeno da bi shvatilo odnos nagrade i kazne. Kasnije već u srednjoj školi je to daleko teže pogotovu ako je materijalna strana lošija. U tom uzrastu emotivno sazrevanje zahteva provođenje vremena i osećaj da niste sami. U suprotnom se tinejdžeri okreću društvu što je i normalno uglavnom sličnom njima. Tada dolazi do iskrenog slušanja i emotivnog povezivanja. Okretanje ka alkoholu i lakim drogama za početak je sve prisutnije. Za te situacije je prisluškivanje mobilnog telefona krajne neophodno. Možete za početak potpuno besplatno probati kako funkcioniše praćenje telefona pa odlučiti da li ima potrebe za dalje.  Ako nemate pristup telefonu najbolje je doći do istine pomoću mini usb prisluškivača  koji su mali i odmah donose željene informacije. Pretpostavka je da se sedi kod vas u stanu sa vršnjacima što čest nije slučaj.

Kakvi su rezultati u praksi?

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžera

Primetili smo da praćenje mobilnog telefona tinejdžera muškog pola u čak 30% slučajeva ne prođe očekivano u uzrastu  od 17-19 godina. Oni stalno resetuju telefon, pišu, brišu i program može stati pa morate opet kucati nešto po telefonu da bi proradio ako nije zaključan a ne bi smeo biti. Kod ženskog pola nismo primetili takve  slučajeve jer se manje razumeju po prirodi. Ipak ne treba puno razmišljati jer imate besplatnu probu a i samo praćenje je relativno povoljno. Na žalost ove usluge se neuporedivo ređe koriste od prisluškivanja odraslih.  Kada je u pitanju muž ili žena tu se ne štedi i odmah se sve saznaje. Kada je dete u pitanju ljudi su sebični. Većina dece koje se prate su jedinci. Tamo gde je to potrebno uglavnom nema želje pa i zato nastaje loš  odnos koji je kasnije teško povratiti. Uvek smo bili skloni velikim popustima u ovim situacijama i sličnim. Slobodno se javite i pitajte sve što vas zanima ili pišite Elektron-TM je tu za vas.