Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje mobilnog telefona – 2021 godina

07.02.2021.

Praćenje mobilnog telefona - 2021 godinaNajnovija rešenja su Vam dostupna. Na ovom polju se ništa preterano novo nije dešavalo prošle godine pa se nadamo da neće ni ove. Sve odlično funkcioniše tako da bi svaka promena bila verovatno na gore. Ipak još uvek nisu dostupni Viber i Whatsapp razgovori pa se eventualna poboljšanja na ovom polju očekuju, pogotovo što je kratko vreme to bilo moguće na nekim modelima telefona. Na našoj glavnoj stranici postoji sasvim dovoljno informacija za praćenje mobilnog telefona. Video snimci dodatno olakšavaju razumevanje. Čak i da vam program ne treba možete besplatno skinuti probnu verziju i poigrati se sa njom. O svim promena ćemo blagovremeno pisati i pojašnjavati koliko možemo. Najveće promene će se desiti sredinom godine kada se očekuje Android 11 operativni sistem.

Prisluškivanje mobilnih telefona – rešavanje porodičnih odnosa

Prisluškivanje mobilnih telefona - rešavanje porodičnih odnosa

Još uvek se stiče utisak da je prisluškivanje mobilnih telefona zastupljenije pri rešavanju raznih porodičnih problema u odnosu na kategoriju iz sledeće rubrike. Sami programi su prvenstveno namenjeni zaštiti dece od loših uticaja društva. Postoje i brojni programi druge vrste sa istom namenom. Ipak nijedan nije ovako kvalitetan, sa na prvom mestu maksimalno ozbiljnom tehničkom podrškom. Ljudi koji provode dosta vremena na putu ili u inostranstvu a uglavnom imaju porodice ovde su česti korisnici ovih usluga što je i razumljivo. Retko kada se ne potvrdi ono što zainteresovani već znaju. Razni povodi su za lako poklanjanje novog mobilnog telefona što je lakše kada se poklanja osobama nežnijeg pola. Naš prioritet je zaštita dece i tu uvek imamo poseban pristup iako su baš u ovoj populaciji rezultati najteže ostvarivi.

Spy programi za kontrolu svog poslovanja

Spy programi za kontrolu svog poslovanja

Ono zbog čega i pišemo ovu stranicu na blogu uglavnom je pojava novih snimača. Oni su već postali standard na platežno razvijenijim tržištima. Jako je teško naći kvalitetan model po pitanju dužine snimanja a da je mali i povoljan. Ipak u našoj ponudi će se naći baš ovi prisluškivači mini snimači. Posebno ćemo odvojiti stranice za njih da bi ih jasnije shvatili i osetili njihove mogućnosti na video snimku. Uvek vam možemo poslati link da ne tražite ako zatreba. Na slici je samo jedan od modela špijunske opreme koji smo testirali. Kada dovoljan broj korisnika bude zadovoljan njima onda ćemo ih i zvanično predstaviti. Duže vreme snimanja, što manje dimenzije, kvalitetan zvuk i na prvom mestu rešenje za dugotrajnost baterije su na pragu. Slobodno nam se obratite meilom ili na viber ako ste u inostranstvu ili normalnim putem u Srbiji za sve nejasnoće.