Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje mobilnog telefona – 2020 godina

28.08.2020.

Praćenje mobilnog telefona - 2020 godina (Naslov)Najnovije vesti za praćenje mobilnog telefona su cilj ovog teksta. Krajnje smo realni i računajte da je ono što pišemo provereno tačno. U 2020 godini je sve redizajnirano ali suština ostaje ista. U većini slučajeva program radi odlično i korisnici produžavaju licence nekada i više godina. U manjem broju slučajeva naročito kod starijih mobilnih telefona nije sve po volji korisnika. Bilo koji deo programa može da bude u kraćem ili dužem zastoju. Čak i sms poruke koje su uvek radile u 5% slučajeva rade jednostrano ili uopšte ne rade. Viber i društvene mreže mogu da rade jednostrano ili retko da uopšte ne rade. Slušanje okoline zahteva brže telefone i internet mada ne mora da znači. Klasični telefonski razgovori su već mesecima problem za odslušati jednu ili obe strane. Slušanje razgovora na društvenim mrežama nikada nije ni radilo. Dobro je što uvek imamo sva moguća rešenja koja vam objasnimo u slučaju potrebe. Ona nekada jednostavno ne postoje i to se mora prihvatiti u tom trenutku. Besplatna verzija programa za praćenje mobilnog je pravi način za test.

Android 10 ažuriranje softvera

Android 10 ažuriranje softvera

Ažuriranje softvera je veoma bitan deo ugradnje programa jer direktno utiče na rad panela. Ako je softver fabrički Android 9 najbolje za rad špijunskog softvera je da tako i ostane. Ovi telefoni će sigurno biti u prometu još godinu dana pa zato skrećemo pažnju. Ipak telefon će nešto sporije raditi i rizikuje se zastoj programa u slučaju ažuriranja. Zato je najsigurnije svaki telefon ažurirati na najnoviju verziju i ne rizikovati ceo program zbog delova sem u specifičnim slučajevima. Nekada je ovaj proces bio kraći a sada usled sve češćih verzija može da traje i preko dva sata ako je aparat proizveden pre godinu dana ili više. Kada je mobilni već u radu podrazumeva se da je apdejt suvišan.

Koji su telefoni najrealniji izbor za praćenje

Koji su telefoni najrealniji izbor za praćenje

Samsung android ostaje kao najsigurnija opcija. Ovo je tačno u smislu iskustva sa velikim bojem korisnika. Najvažnije je da softver telefona bude Android 10 verzija fabrički a ne da se ažurira. Prvi predstavnici izašli u prvoj polovini 2020 godine su A01, A51… Huawei telefoni ponovo rade u najnovijim verzijama ali i dalje nisu dovoljno provereni. Za ostale modele telefona prosto rečeno najvažnije je da su što noviji po datumu proizvodnje ne kupovine. Android 10 u fabričkoj varijanti bez ikakvog rutovanja je najbolji izbor. Ne želimo da osporimo nijednu marku telefona u smislu kvaliteta aparata već se naš blog odnosi samo na potencijalne i stalne korisnike naših usluga. Obavezno se konsultujte sa nama ako imate izbor.