Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Praćenje broja mobilnog telefona

22.08.2018.

PRAĆENJE MOBILNOG SMSŽelite prisluškivanje mobilnog telefona partnera ili poslovnog saradnika
u Vašoj firmi a ne možete pokloniti mobilni ili uzeti telefon te osobe
na 10 minuta. Najbolje je da izaberete neki proizvod iz rubrike
špijunska oprema ili prisluškivači gde možete videti i cene. Naši kontakti su uvek dostupni za savet ili slično. Postoji stvarno veliki izbor špijunskih proizvoda koji mogu rešiti Vaše dileme.

Mobilni telefon je samo jedan od načina. On jeste daleko napredniji i omogućava praćenje same osobe. Ali u efikasnosti se ne može porediti sa špijunskim snimačem za posebne namene recimo. Snimač je efikasan u bukvalno 100 % slučajeva dok mobilni telefon kod mladih od na primer 17 godina muškog pola nije realna opccija u takvom procentu.
Ovo je nekada bilo teško zamislivo i delovalo je kao neka šala ili podrugivanje korisnicima. Danas je situacija iz prethodnod teksta realnost u prasksi. Mreže mobilne telefonije omogućavaju na različite načine prisluškivanje, dok je mobilni telefon samonapajajuć od strane praćene osobe. Sve je cenovno jako dostupno.  Ipak da li je baš tako ?

Da li je u teoriji moguće ipak praćenje mobilnog broja?

 

Postoje dva načina. Prvi je vezan sa sakrivanje malih snimača u torbu ili jaknu. Lagani su i teško primetni. Odličan zvuk krasi najbolje modele. Kada je letnje vreme i osoba ide u šorcu naravno da ne postoje nemoguča rešenja iz filmova. Uživo slušanje je moguće preko prisluškivača veličine i težine manje kutije šibica što nije nevidljivo. Zato ako želite ozbiljnije praćenje zaboravite na slike iz filmova. One u praksi možda i imaju osnovu po astronomskim cenama. Realno je ozvučiti automobil ili prostoriju na ovaj način. U praksi se ipak ovakav vid praćenja često koristi i to veoma uspešno.

Postoji li ipak rešenje iz filmova?

PRAĆENJE MOBILNOG PREKO SMS

Naravno da je sve moguće. Ipak u svetu se niko pa ni mi ovim ne bavi privatno već je to u nadležnosti države. Za kupovinu ovih uređaja u Italiji ili Izraelu su potrebne dozvole. Postoje prodavci na stranom tržištu koji nude jednostavnije modele gde morate biti relativno blizu korisnika. Verovatno ima ko to koristi u milionskim poslovima, sigurno ne Vi. Ako neko ima razvijen biznis plan zašto bi rizikovao sa ovakvim stvarima. Možemo bilo koga uputiti na ovakve zvanične sajtove gde se mogu informisati i zabaviti. Uglavnom se ovakve usluge traže zbog radoznalosti i nekoliko puta se ponavlja pitanje koliko košta čak i kada se dobije odgovor. Rečica Aha se takođe koristi kao svaka treća. Ovo je skoro pravilo. U ovu grupu korisnika koji se ne uklapaju u prethodni profil spadaju korisnici Iphone uredjaja koji se od 2017 godine recimo iz tehničkih razloga ne radi nigde. Na Iphone zaboravite.

Ja ipak želim da probam !? Čuli smo da postoje nevidlive poruke

Špijuniranje MOBILNOG TELEFONA

Ovaj tekst u blogu je namenjen uparavo ovakvim korisnicima. Želja je jaka i lako ih je prevariti. Jedan od profesionalaca koji se već više od 25 godina bavi ovim poslom sebe naziva Balkanski špijun. Broj prevarenih sigurno je davno prešao hiljadu. Postoje i drugi. Sve ih je više ali ne traju tako dugo. Ranije je to bilo 50 evra a sada su već u pitanju stotine po korisniku. Postoji više načina. Pomenućemo nekoliko. Uvek na početku razgovora sve je fino i SVE MOŽE. Pošaljete osobi nevidljivu poruku kao pogrešan sms i ona kada pročita misli da je neko pogrešio. Tada sve počinje. Ovo je potpuna nebuloza. Drugi način je slanje CD diska što je u savremenim komunikacijama srednji vek gde vi učitate u kompjuter nešto bezveze i navodno možete pratiti ceo svet. Često korišćen je i kloner kartica koji je nešto kao krađa kartice ali se ne saopštava da drugi broj ne radi… Najsmešnije je što se javljaju naizgled normalni ljudi koji posle par godina misle da će to da proradi. Velika većina to shvati čim uplati novac. Sama uplata je dodatna prevara u šta se ne bi dalje upuštali. Zapamtite, ne uplaćujte novac nikada nepoznatim ljudima čiji su jedini podaci broj mobilnog ma koliko bili ljubazni i ubedljivi što oni svakako jesu. Sigurno nisu narogušeni i nervozni. Razumemo da im nije lako odoleti u trenutku slabosti usled preljube na primer. U našoj rubrici za praćenje mobilnog telefona možete pročitati kopje su realne mogućnosti. Odmah nakon toga na sledećoj stranici možete sve to besplatno probati. Naši kontakti i adresa su Vam poznati.