Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Poboljšanje rada programa za praćenje mobilnog telefona

17.06.2020.

Poboljsanje rada programa za pracenje mobilnog telefonaSvakodnevno dobijamo Vaša pitanja vezana za poboljšanje rada pojedinih funkcija programa. Želimo da kratko i konkretno objasnimo suštinu pomoći. Važno je da shvatite dve činjenice.

Mi nismo proizvođači programa niti vlasnici servera i nemamo apsolutno nikakav uticaj na rad programa. Ne možemo uticati ni na koji način na funkcionisanje programa. Razumemo da ne radi savršeno pogotovo kada su u pitanju društvene mreže.

Naše veliko iskustvo i tehnička podrška može savetima da višestruko poboljša Vaše znanje o korišćenju programa i time maksimizuje njegovo korišćenje. Birali smo najbolje verzije aplikacija i bolje nema a da je dostupno. Veliki je broj mogućnosti koje rade i nadamo se da će to biti dovoljno da nađete odgovore na pitanja koje tražite. Potrebna je strplivost u samom početku prvih nedelju dana.

Šta možemo sami učiniti?

Poboljsanje rada programa za pracenje mobilnog telefona

Normalno je da nekada ne dobijate odlazeće i dolazeće poruke na društvenim mrežama. Na njima ne postoje za sada snimljeni razgovori. Kod nekih telefona naročito serija A Samsung se ne čuju telefonski razgovori. Rad Live Panela je objašnjen na posebnoj stranici kao i mnoge druge teme vezane za specifične delove programa. Njih Vam uvek šaljemo na viber ili mail u zavisnosti od potrebe. Sam rad nekih funkcija se može upaliti ponekad uz pomoć sms poruka ako je moranje. Mi uvek šaljemo uputstva detaljna. Razgovori se nekada mogu bolje podesiti ali to uspeva retko. Na sva pitanja vezana za korišćenje špijunskog softvera za praćenje mobilnog telefona pišite nam najbolje i malo sačekajte odgovore. Uvek probajte da ugasite i upalite praćeni telefon ako je dostupan kao prvu pomoć.

Da li proizvođači mogu pomoći?

Poboljsanje rada programa za pracenje mobilnog telefona

Naravno da mogu. Kada je program živ oni ga mogu restartovati jedini na pravi način. Ovo planirajte u krajnjem slučaju kada mnogo toga ne radi a telefon je noviji. Pitajte uvek prvo nas pa ćemo Vam mi dati kontakt mail i reći kako da postupite. Ovde koristite po potrebi Google prevodilac za engleki jezik. Njihova pomoć kada se potvdi računajte da je to maksimum koji se može izvući u Vašem slučaju. Normalno je da kod novijih modela telefona u smislu godine proizvodnje ne kupovine brže i bolje radi.

Kada se telefon vrati na fabričko podešavanje ili se promene postavke na praćenom telefonu na nepredviđen način jedini lek je ponovno učitavanje. To podrazumeva da telefon otključan bude u Vašim rukama 10 minuta. Jedini dokaz za to je kada u prvoj rubrici Dashboard piše da praćeni telefon nije bio na internetu više dana a zna se pouzdano da jeste.