Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Nova tabla (Panel) za praćenje mobilnog telefona

24.04.2023.

Ako ste počeli ili neko duže vreme koristite standardni stari panel – možete u prvoj rubrici Dashboard kliknuti na beli pravougaonik unutar koga piše TRY NEW PANEL.  Na istom mestu kod novog panela u prvoj rubrici Dashboard se možete vratiti na stari panel klikom na Back to old Dashboard prvu stavku. Svakako treba po našem  mišljenju koristiti i novi panel. Ako ste zaljubljenik u stari kao što sam na primer ja, onda možete ponekad prelaziti na novi ako na starom nešto ne radi zadovoljavajuće.

 

Live Panel bolje radi

Slušanje okoline telefona se nešto bolje čuje na novom panelu u opciji Live Audio Pro. Od ostalih mogućnosti na novom Live panelu imate Audio/Video Capture Pro1. Sve ostalo u okviru ove rubrike ne donosi neku posebnu korist pogotovo što kod novijih telefona Live panel ne radi ako je ekran aktivan. Ako radi u toku slušanja okoline može da se vidi mikrofon u gornjem uglu ekrana praćenog telefona. I jeste logično da je besmisleno slušanje okoline dok osoba nešto kucka po telefonu. Čim praćena osoba ostavi telefon i ekran nije aktivan možete sve koristiti ako je internet odgovarajuće jak a u većini slučajeva jeste pogotovo ako je wi fi.  Ovde nekada sve radi na novom panelu kada na starom ne radi. To naravno nije pravilo i zavisi od mnogih faktora na koje se ne može uticati. Na Iphone telefonima nekada nije moguće slušanje okoline…

Šta smo dobili a šta izgubili na novom panelu

Dobili smo bolji rad nekih funkcija. Praćenje mobilnog telefona je postalo sve opširnije pa čak i dizajnerski lepše. Ovde obratite pažnju na slike koje se nekada ne otvaraju u porukama na starom panelu dok se na  novom vide. Društvene mreže ćete naći u Apps. Izgubili smo malo na preglednosti i nekim korisnim detaljima.

Zaključak: Treba koristiti i stari i novi panel jer oba imaju svojih  prednosti. U toku korišćenja brzo ćete shvatiti šta vam i kada više odgovara.