Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Nevidljivi prisluškivači za sakrivanje na samoj osobi

Podelite na:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

20.06.2018.

Nevidljivi prisluškivačiVeći broj ljudi veruje da prislušni uredjaji mogu biti toliko minijaturni da ih osoba na sebi ne može primetiti. Domet bi trebao biti neograničen ili bar više kilometara. O baterijskom trajanju ne bi trebalo razmišlati jer sadašnji modeli imaju samonapajanje. Prisluškivači imaju niske cene i trebalo bi da koštaju od 20 do 65 evra.

Ovo je nekada bilo teško zamislivo i delovalo je kao neka šala ili podrugivanje korisnicima. Danas je situacija iz prethodnod teksta realnost u prasksi. Mreže mobilne telefonije omogućavaju na različite načine prisluškivanje, dok je mobilni telefon samonapajajuć od strane praćene osobe. Sve je cenovno jako dostupno.  Ipak da li je baš tako ?

Kakve su stvarne mogućnosti u praks?

Nevidljivi prisluškivači

Postoje dva načina. Prvi je vezan sa sakrivanje malih snimača u torbu ili jaknu. Lagani su i teško primetni. Odličan zvuk krasi najbolje modele. Kada je letnje vreme i osoba ide u šorcu naravno da ne postoje nemoguča rešenja iz filmova. Uživo slušanje je moguće preko prisluškivača veličine i težine manje kutije šibica što nije nevidljivo. Zato ako želite ozbiljnije praćenje zaboravite na slike iz filmova. One u praksi možda i imaju osnovu po astronomskim cenama. Realno je ozvučiti automobil ili prostoriju na ovaj način. U praksi se ipak ovakav vid praćenja često koristi i to veoma uspešno.

Postoji li ipak rešenje iz filmova?

Nevidljivi prisluškivači

Na neki način apsolutno da i godinama se koristi. Praćenje mobilnog telefona pruža mogućnosti kakve želite. Sam telefon radi kao prisluškivač neograničenog dometa sa razvojem interneta. Nebitni su čak i kontinenti. Sem saobraćaja možete slušati osobu dok razgovara negde u prostoriji. Naravno potrebno je u mobilni telefon instalitati softver ili pokloniti novi što prvi način nije podrazumevao. Zato je najbolje potražiti savet kada se radi o eventualno nekom Vama interesantnom detektivskom poslu. Nadamo se da će čitanje ovih tekstova pravovremeno da poboljša odluke koje donosite a važne su iz različitih razloga.

Podelite na:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0