Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Nevidljivi prisluškivači za sakrivanje na samoj osobi

20.06.2018.

Nevidljivi prisluškivačiVeći broj ljudi veruje da prislušni uredjaji mogu biti toliko minijaturni da ih osoba na sebi ne može primetiti. Domet bi trebao biti neograničen ili bar više kilometara. O baterijskom trajanju ne bi trebalo razmišlati jer sadašnji modeli imaju samonapajanje. Prisluškivači imaju niske cene i trebalo bi da koštaju od 20 do 65 evra.

Ovo je nekada bilo teško zamislivo i delovalo je kao neka šala ili podrugivanje korisnicima. Danas je situacija iz prethodnod teksta realnost u prasksi. Mreže mobilne telefonije omogućavaju na različite načine prisluškivanje, dok je mobilni telefon samonapajajuć od strane praćene osobe. Sve je cenovno jako dostupno.  Ipak da li je baš tako ?

Kakve su stvarne mogućnosti u praks?

Nevidljivi prisluškivači

Postoje dva načina. Prvi je vezan sa sakrivanje malih snimača u torbu ili jaknu. Lagani su i teško primetni. Odličan zvuk krasi najbolje modele. Kada je letnje vreme i osoba ide u šorcu naravno da ne postoje nemoguča rešenja iz filmova. Uživo slušanje je moguće preko prisluškivača veličine i težine manje kutije šibica što nije nevidljivo. Zato ako želite ozbiljnije praćenje zaboravite na slike iz filmova. One u praksi možda i imaju osnovu po astronomskim cenama. Realno je ozvučiti automobil ili prostoriju na ovaj način. U praksi se ipak ovakav vid praćenja često koristi i to veoma uspešno.

Postoji li ipak rešenje iz filmova?

Nevidljivi prisluškivači

Na neki način apsolutno da i godinama se koristi. Praćenje mobilnog telefona pruža mogućnosti kakve želite. Sam telefon radi kao prisluškivač neograničenog dometa sa razvojem interneta. Nebitni su čak i kontinenti. Sem saobraćaja možete slušati osobu dok razgovara negde u prostoriji. Naravno potrebno je u mobilni telefon instalitati softver ili pokloniti novi što prvi način nije podrazumevao. Zato je najbolje potražiti savet kada se radi o eventualno nekom Vama interesantnom detektivskom poslu. Nadamo se da će čitanje ovih tekstova pravovremeno da poboljša odluke koje donosite a važne su iz različitih razloga.