Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Kontrola mobilnih signala

Kontrola mobilnih signala

12.09.2023.

Ovo morate znati ako želite da koristite uređaje za koje ste zainteresovani. Oni su najstrožije zabranjeni zakonom u našoj zemlji. Jačina ovih uređaja je višestruko opala sa jačanjem signala mobilnih telefona. Nekada ste sa par stotina evra mogli da kontrolišete signal u jednoj povećoj sobi a sada sa modelima čija cena prelazi 1000 evra ne možete ni jedan i po metar u urbanim uslovima. Zato su potrebni modeli koji su višestruko jači od ovih. Cene su astronomske usled zabrane pa čak i kontrole telefonskih razgovora u kojima se pojavljuje ova reč. Dešava se da nas kontaktiraju iz bezbedonosnih službi i traže broj koji nas je zvao. Sa pojavom 4G i 5G mreže situacija je još složenija. Kada uzmete i tako skup uređaj nema nikakve garancije da će on stvarno da radi a o servisu ako se pokvari čak i vrlo brzo nema ni govora. Na internetu je minimalna šansa da ćete naći bilo šta upotrebljivo. Mi nemamo ništa od gore navedenog i ne znamo ko ima, ne računajući kineske prodavce u Kini ili slično u inostranstvu.

Da li mogu da zaštitim firmu od stalne upotrebe mobilnog

Da li mogu da zaštitim firmu od stalne upotrebe mobilnog

Ne pomoću nikakvog uređaja jer ćete biti kažnjeni ne samo od države već i od ozbiljnih advokata mobilnih kompanija. Ako zanemarimo sve ovo i recimo da je sve dostupno i dozvoljeno situacija je opet ista. Ovi uređaji koriste baterije koje traju nešto više od sat vremena. Kada ih stavite na struju brzo crkavaju. Ako su proizvedeni da rade isključivo na struju onda imate veliki problem zračenja. Ako sedite pored njih na nekoliko metara imaćete bolove u glavi posle 15 minuta ili kraće, metalan ukus u ustima i ozbiljne posledice po zdravlje. Prostoriju nakon gašenja nećete moći izluftirati danima zavisno od toga koliki je bio nivo zračenja. Ukratko ovi uređaji su namenjeni za kratkotrajnu zaštitu od neposredne životne opasnosti ili u većini slučajeva za kriminogene poslove od nekoliko minuta licima koja ne mare za zdravlje. U svrhu zaštite poslovanja jedini pravi način je dogovor i kažnjavanje zaposlenih.

Imate li uređaj za zaštitu od gps praćenja

Imate li uređaj za zaštitu od gps praćenja
Ne jer su zakonom strogo zabranjeni. Ima mini modela koji za relativno mali novac mogu da vas zaštite od gps signala. Koliko su efikasni veliko je pitanje. Poznato je da skoro svi gps trekeri imaju i modus rada preko kartice mobilnog pa vam trebaju za ozbiljniju zažtitu uređaji iz prvog odeljka koji neutrališu i gsm signal. Sa pojavom 4G i 5G gps lokatora situacija je nikad teža. Ipak možete probati sa ovim uređajima pa uz puno sreće neće moći da vam odrede najprecizniju lokaciju već sa greškom od nekoliko stotina metara. Mi naravno ne prodajemo ni ove uređaje niti znamo ko ih ima. Hvala na čitanju