Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Detektori prislušnih uređaja za poslovni prostor

05.02.2023.

Detektori prislusnih uredjaja za poslovni prostorSavremeno poslovanje je veoma dinamično. Sve se brzo dešava i ne obratimo pažnu na detalje koji imaju jak finansijski uticaj na naše poslovanje. Špijunska oprema  je prisutna u svim  vidovima života. Ljudi jednostavno žele da saznaju istinu o svojim  naizgled problemima.  Firme moraju da povremeno provere da li su u prostoru u kome se vode poverljivi razgovori prisutni prisluškivači ili skrivene špijunske kamere. Preljubnici uvek imaju potrebu za ovim uređajima.

Da li su u prostoru gde odsedate postavili špijunske kamere

Da li su u prostoru gde odsedate postavili špijunske kamere

Došli ste u neki hotel i hoćete da zaštitite svoju privantost. Detektori prislušnih uređaja i špijunskih kamera su  pravi način za to. Možete jednostavno za manje od jednog minuta saznati da li postoje špijunski uređaji u hotelskoj sobi ili apartmanu. Slična je situacija sa kancelarijama i prostorima za razgovor. Detektori se i koriste  u mnogim slučajevima i to je postala  svakodnevna potreba kada su u pitanju poverljivi razgovori. Muško ženski emotivni odnosi su razlog potrebe za proverom da ne budu uhvaćeni kao preljubnici. Razne materijalne situacije i nasledstva takođe zahtevaju privatnost.

Špijunski softver – Da li je nevidljiv?

Špijunski softver - Da li je nevidljiv?

Nekome koristi a nekome obratno. Detekcija špijunskih softvera je posebna oblast. Kod različitih proizvođača mobilnih telefona različito je i praćenje. Lako ćemo vas podučiti da možete samostalno uz našu tehničku  podršku biti zaštićeni. Programi jesu nevidljivi ali se može sa sigurnošću zaštiti od njih. Redovno pratimo sve u vezi praćenja mobilnog telefona i sa nama ste bezbedni.