Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Detektori prislušnih uređaja, špijunske opreme i bubica

13.11.2019.

Detektori prislušnih uređaja, špijunske opreme i bubica
Šta izabrati. Veliki izbor modela za pronalaženje prisluškivača nameće pitanje koji je najbolje koristiti u Vašem slučaju. Podrazumeva se da je najsigurnije da mi dođemo i sve proverimo ali to je i najskuplja varijanta za šta se opredeljuju samo velike firme ili hitniji slučajevi. Većina ljudi kupi detektor i sami uz našu tehničku podršku prate da li su prisluškivani u kontinuitetu. Samo korišćenje je veoma jednostavno. Treba imati velikog strpljenja jer se pravi rezultati mogu očekivati ako se podudari trenutak slušanja sa traženjem. To znači da bi uređaj trebao biti na stolu ili u prostoru spreman za konstantno skeniranje. Vi verovatno otprilike očekujete da će dotična osoba želeti informacije u određenom vremenskom periodu. Možete i provocirati slušanje nekim radnjama ili pričom koje bi zainteresovale slušaoca. Postoji i mogućnost trenutnog nalaženja ali samo uz profesionalnu opremu.

Najbolji detektori za nalaženje bubica i prisluškivača

Najbolji detektori za nalaženje bubica i prisluškivača

Testirali smo veliki broj detektora za prislušne uređaje i znamo koji su se na terenu najozbiljnije pokazali. Osnovni model na slici je po nama fenomenalan. Rf detektore imamo u ponudi od samog početka i mogu trajati godinama jer su baterije zamenljive. Dva su nedostatka, prvi je što skromno izgledaju a drugi što ne nalaze špijunske kamere. To nisu suštinski nedostaci o čemu smo već pričali. Ipak zato se traži poboljšan detektor iste serije koga možete pogledati sa video snimkom u rubrici Detektori prisluškivača. Profesionalni modeli su veliko pitanje. Ako pružaju veliki opseg nalaženja frekvencija moguće su različite opcije. Rukovanje je složenije. Ipak oni su naša prva preporuka i sa njima nema dileme.

detektori prisluskivaca

Šta nude profesionalni (uslovno) modeli

profesionalni modeli

Pre svega višestruko su skuplji. Da li je opravdano, naravno da jeste samo u kojoj meri. Vodimo računa da je odnos onoga što nudimo i cene realan, naročito kada su u pitanju detektori prislušnih uređaja i špijunske opreme. Model koji je trenutno aktuelan omogućava nalaženje proizvoda iz domena špijunska oprema što klasični modeli ne mogu. Nije jako osetljiv na prisluškivače što je glavno. Prisluškivači su glavna meta nalaženja i na njih treba posebno obratiti pažnju. GPS lokatori su jako interesantni za pojedince kao i praćenje mobilnog telefona. Ovo je naša uža specijalnost i na ovom polju koje je i najvažnije bićete sigurni. Ne treba se voditi astronomskim ciframa već sigurnim mogućnostima koje pružaju provereni detektori sa relativno normalnom cenom. Javite se za sve nejasnoće ili pišite. Na pravom ste mestu kada se radi o iskustvu u ovoj oblasti.