Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Detektivska oprema

20.07.2023.

Detektivska oprema je naziv za grupu proizvoda koja je interesantna za praćenje ili prisluškivanje. Prisluškivači su osnovno sredstvo koje se koristi za slušanje uživo razgovora na daljinu. Domet više nije bitan jel se koriste mobilne mreže za prenos zvuka ili internet na telefonima i wi-fi konekcije. Mogu da budu u produžnom kablu za struju, komjuterskom mišu ili bilo gde. Napajanje je velika boljka ovih uređaja u odnosu na modele iz grupe spijunska oprema. Oni su daleko opasniji jer nisu vezani za napajanje. Imaju sopstvenu mini bateriju koja može trajati jako dugo. Zato spadaju u najbolju opciju kada je u pitanju
detektivska oprema uopšte.

 

Detektivi

Sve manje se koriste detektivi za prikupljanje podataka kada je u pitanju otkrivanje švaleracije ili dobijanje informacija o svojoj firmi. Razlog tome su sve razvijeniji uređaji za prisluškivanje koje možete sami jednostavno koristiti. Praćenje mobilnog telefona je bolje nego većina detektivskih praćenja. Jedan od glavnih razloga za smanjenje detektivskih poslova je i neuporedivo jeftinija opcija koju pruža klasična špijunska oprema i prisluškivači. To je dovelo do jako malo poštenih pravih detektiva koji mogu da postignu rezultat na terenu bez obzira na plaćanje. Kod nas usled smanjene tražnje gotovo je nemoguće naći relativno povoljne detektive u koje možete imati poverenje.

Špijunski proizvodi za detektive

Detektivska oprema

 

Detektor za prisluškivače je danas najtraženiji proizvod za detektive. Uz iskustvo rada na terenu sa najnovijim detektorima možete sprečiti prisluškivanje i obezbediti tamo gde je potrebno slobodan razgovor. Ozbiljnije firme vrše često kontrolu prostora na ovaj način. Otkrivanje gps uređaja pomoću detektora za špijunsku opremu je oblast kojom se neki detektivi isključivo bave. Snadbevamo novom i najkvalitetnijom opremom sve zainteresovane detektive. Omogućavamo mini obuku za bolji početak korišćenja uređaja novije generacije. Sa našom opremom možete biti sigurniji. Hvala na čitanju.