Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Besplatni programi za praćenje mobilnog telefona

28.09.2018.

besplatni programi-za pracenje mobilnog telefonaNema više džabe ni kod babe. Ova izreka nije u potpunosti tačna jer kod babe je uglavnom džabe a besplatnih programa za praćenje mobilnog telefona uvek ima. Čitali ste da je u Brazilu skoro svako učitao program u neki telefon kada je firma koja se time bavi ponudila besplatnu verziju. Svi su bili oduševljeni uprkos brojnim nedostacima ove verzije. Možda nije za prisluškivanje ali je interesantna za ličnu evidenciju i naravno besplatna što je najvažnije. Vidi se malo ali praćena ososoba se ionako ne razume. Sledeće verzije su se kasnije plaćale ali nisu bile ni približno tako popularne kao ova. Informacije da radi samo u Brazilu i to ne u potpunosti nisu omele ni naše državljane da nam se javi radi pomoći u učitavanju. Velike euforije su prisutne kada god se pojavi nešto besplatno pogotovo sada u kapitalizmu kada nam veštački povećavaju i nameću potrebe, a nema se novca za zadovoljenje većine.

Istine o besplatnim programima za prisluškivanje telefona

besplatni programi-za pracenje mobilnog telefona

Postoje, postojali su i postojaće. Ako se dovoljno potrudite suštinski imate dve mogućnosti. Da provedete dane ispred ekrana, ali vremena ionako imate, pa nađete nešto što radi uopšte. Sve treba probati i testirati. Suočenje sa nedostacima neće biti previše bolno jer ako ste bez novca ni vaša partnerka nije neki naučnik pa čete joj lako objasniti svoje postupke na njenom telefonu koji će biti delimično vidljivi. Mnogi snimači razgovora, sredstva za forenziku, sms interceptori i slično pružiće Vam zadovoljstvo uz minimalno poznavanje android aplikacija. Postoje i rešenja za druge telefone što ipak ne preporučujemo zbog cene  i komplikovanosti. Držite se android platforme.

Kako rade ovakvi špijunski softveri?

besplatni programi-za pracenje mobilnog telefona

Ovde dolazimo do suštine. U savremenom razvoju programa nema trajnih rešenja koja kada se jednom urade mogu da se koriste godinama. Ako svaki dan nije neko za računarom i ne radi marljivo i odgovorno ne može se ništa a kamoli zadovoljiti potrebe miliona ljudi kojima je praćenje mobilnog telefona potrebno u svrhu dokaza za preljubnike, radnike, zaštitu dece… Besplatni programi nisu održiva i sigurna rešenja koja se ne vide, lepo rade i pružaju mogućnost tehničke podrške kad god zapne. Uglavnom su vidljivi i jednostavni. Mogu da zadovolje potrebe gore pomenutih pojedinaca ali ne i iole ozbiljnije zahteve. Ipak ne klonite duhom, obavezno probajte ako imate želju i možda nešto interesantno iskopate. Budite uporni nemojte plaćati ma koliko sitno traže jer to je obično prevara. Ovde ne računamo besplatne probne verzije od dan, dva radi uvoda u plaćene softvere. To je svakako dobar pokušaj ako su dešavanja svakodnevna. Na našem sajtu pogledajte više o ovoj temi.