Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

Android 10 – Praćenje mobilnog telefona

18.03.2020.

Android 10 - Praćenje mobilnog telefonaOvo su najnovije vesti iz ove oblasti i vezane su za datum objavljivanja bloga što se odnosi na mart 2020.  Namerno ističemo datum jer i sam tekst govori o vremenskim promenama u Android telefonima koji dolaze do najnovije platforme prvi put dvocifrene 10. Tekst je skoncentrisan na praćenje mobilnih telefona, a ne na same odlike ovog sistema. Do sada nije bilo bitno kada telefoni apdejtuju softver već se u najgorem slučaju gubio rad nekih funkcija kao na primer nije se čula druga strana u razgovoru i slično. Na svim android mobilnim telefonima se neprestano nudi mnogo opcija. Iako mi uradimo sva potrebna posešavanja, njih je moguće promeniti. Ukoliko se desi ažuriranje softvera sa Android 9 na Android 10 platformu mogu nastati problemi.

Koje su moguće posledice ažuriranja?

Sva ažuriranja prolaze kroz test period samo na nekim modelima i samo na nekom ograničenom tržištu. Period kod najnovijeg testiranja je kompletiran uglavnom do početka februara 2020 kada je i predviđeno. Dešavalo se da Samsung S10 ne radi desetak dana pa posle ponovo proradi. Kod nižih modela je slična situacija do one da ne proradi iako nismo imali zvanično potvrdu da je to bio razlog moguće je očekivati. Lek je ponovno učitavanje koje iz praktičnih razloga nekada nije moguće pa je čekanje jedina opcija. Ako telefon već ima najnoviji program rada situacija je olakšana ali ne i potpuno jednostavna. Mali uzorak je još uvek problem ali redovno pratimo i obaveštavamo. Podešavanja su malo duža i samo učitavanje postaje nešto komplikovanije.

Šta je realno očekivati?

Redovno ćemo vas obaveštavati o svim detaljima vezano za sam program. Mi nismo proizvođači već zvanični zastupnici verovatno najboljeg svetskog tima stručnjaka u ovoj oblasti. Isti program se koristi u mnogim zemljama i naše tržište je samo delić celog sistema. Svuda je sve isto jer je internet i korišćenje Android telefona prisutno u svim zemljama. Realno je očekivati da se situacija jako brzo potpuno normalizuje u domenu mogućeg. Za sada sve savršeno funkcioniše godinama i uz našu tehničku podršku sigurno ćete dobiti mogući maksimum u tom trenutku. Za stvarno retke slučajeve kada je ponovni pristup telefonu nemoguć a program obrisan ili iz bilo kog razloga ne funkcioniše duže od par nedelja dostupni smo za novo daljinsko učitavanje ili možete izabrati bilo koji proizvod iz grupe prisluskivaci ili spijunska oprema po nabavnoj ceni ili pojedine uz besplatno iznajmljivanje. Hvala na razumevanju.