Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

PRISLUŠKIVAČI I ŠPIJUNSKA OPREMA – SADAŠNJOST, BUDUĆNOST, ISTORIJA

Nakon mnogo godina na terenu konačno smo uradili ono što smo dugo želeli. Otvorili smo blog za odgovore koje nismo dali na samom sajtu.
Pratićemo pitanja koja često postavljate i koja su aktuelna. On će se sada neprestano ažurirati bez prestanka.
Posebnu pažnju poklonićemo posledicama prisluškivanja i razlozima korišćenja prisluškivača. Dugo pratimo različite špijunske situacije i imamo veliko iskustvo.
Najvažniji deo ste naravno Vi sami. Slobodno uzmite učešće u rešavanju raznih slučajeva. Objavićemo sve što je normalno, korisno ili zanimljivo.
Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona je oblast koja se najbrže menja. Veći deo pitanja se odnosi baš na nju. Najnovije informacije dobićete baš ovde.

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžera

22.11.2023.

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžeraKada se radi o praćenju mobilnog telefona roditelji imaju dilemu o tome da li je privatnost važnija od saznanja šta se stvarno događa. Po nama ova dilema nema  osnovu ali ipak treba razmisliti. Iskrenost u razgovoru je najvažnija ali se do nje teško dolazi naročito ako su odnosi narušeni razvodom ili sličnim stvarima. Kada nije  tako razlozi za praćenje i prisluškivanje su manji. Najveći broj dece u ovom uzrastu je jako vezano za mobilni telefon. Komunikacija preko različitih društvenih mreža je neprestana i štetna. Dogovori oko vremena korišćenja mobilnog telefona se kratko ili uopšte ne poštuju.

 

Detaljnije

USB prisluškivač – najmanji modeli

15.11.2023.

Na kraju ove godine možemo sa sigurnošću staviti usb prisluškivač na prvo mesto po broju korisnika koji su izabrali baš ovaj uređaj za rešenje svog problema sa partnerom. Pogotovo kada su u pitanju žene lakše je  staviti usb prisluškivač u automobil ili stan nego pokloniti mobilni ili uzeti isti od partnera. U skoro svim slučajevima dolazi se do rezultata, uglavnom  prema očekivanju  lošeg po partnera. Nema mogućnosti da bilo šta zakaže jer višestruko proveravamo svaki prisluškivač i kada je u pitanju kvalitet zvuka i trajanje baterije. Sve serije koje nabavljamo od proverenih dobavljača su visoko kvalitetne a ne jeftine komercijalne. Muškarci više koriste praćenje mobilnog telefona jer u Srbiji je običaj da se ženama poklanja a ne obratno pogotovo kad je nešto skuplje u pitanju kao mobilni telefon.

 

Detaljnije

Praćenje mobilnog telefona – aktivacija programa

27.10.2023.

Ako vam je stao program iz bilo kog razloga poželjno je prvo ga obrisati pre ponovnog učitavanja. Postupak je brz i veoma jednostavan. Prvo odete na ikonicu PODEŠAVANJA koja je na ekranu u obliku zupčanika ili u gornjem desnom uglu kada skrolujete ekran. Zatim odete na rubriku Zaštita i privatnost kao na slici 1, negde se zove Zaštita i bezbednost ili slično.

 

Detaljnije

Spy oprema za prisluškivanje

Spy oprema za prisluškivanje

04.10.2023.

Postoji više načina da dođete do informacije koja vas zanima. Spy oprema predstavlja grupu proizvoda koja će vam to omogućiti na siguran i bezbedan način. Svi spy proizvodi koje imamo u asortimanu su višestruko provereni i testirani. Rezultati koje dobijate su pouzdani i sigurni. Najbolje je da nam bez identifikacije, dakle potpuno bezbedno objasnite najvažnije detalje vašeg slučaja da bi mogli da preporučimo spy opremu baš za tu situaciju. Sa druge strane ako je potrebno da budete zaštićeni detektori prislušnih uređaja omogućavaju zaštićeno poslovanje od odliva informacija. Veliki izbor detektora prisluškivača služi baš za to.
Detaljnije

Prisluškivači u stanu – prisluškivanje prostorija

Prisluškivači u stanu - prisluškivanje prostorija

30.09.2023.

Prisluškivači su neophodnost kada želite da saznate pravu istinu o odnosu sa patnerom. Ako ste emotivac reakcije su burne. Ako ste osoba koja je više praktična prisluškivači su idealan način da držite situaciju pod kontrolom. Jasno vam je da niste jedina osoba u partnerovom životu ali vam je najvažnije da ste na prvom mestu. U stanu se mogu sakriti bilo gde. Čuju nešto slabije nego ljudsko uho. Dnevna soba je uvek najbolji izbor ali sve češće se usb prisluškivači stavljaju u spavaću sobu pogotovo sa pojavom novih modela. Sada možete raditi u inostranstvu i jednom u par meseci dolaziti kući, rezultat će biti snimljen.
Detaljnije

Kontrola mobilnih signala

Kontrola mobilnih signala

12.09.2023.

Ovo morate znati ako želite da koristite uređaje za koje ste zainteresovani. Oni su najstrožije zabranjeni zakonom u našoj zemlji. Jačina ovih uređaja je višestruko opala sa jačanjem signala mobilnih telefona. Nekada ste sa par stotina evra mogli da kontrolišete signal u jednoj povećoj sobi a sada sa modelima čija cena prelazi 1000 evra ne možete ni jedan i po metar u urbanim uslovima. Zato su potrebni modeli koji su višestruko jači od ovih. Cene su astronomske usled zabrane pa čak i kontrole telefonskih razgovora u kojima se pojavljuje ova reč. Dešava se da nas kontaktiraju iz bezbedonosnih službi i traže broj koji nas je zvao. Sa pojavom 4G i 5G mreže situacija je još složenija. Kada uzmete i tako skup uređaj nema nikakve garancije da će on stvarno da radi a o servisu ako se pokvari čak i vrlo brzo nema ni govora. Na internetu je minimalna šansa da ćete naći bilo šta upotrebljivo. Mi nemamo ništa od gore navedenog i ne znamo ko ima, ne računajući kineske prodavce u Kini ili slično u inostranstvu.
Detaljnije

Prisluškivači za zaposlene

Prisluškivači za zaposlene

30.08.2023.

Za klasično slušanje uživo razgovora u najvećem broju slučajeva danas se koriste prisluškivači sa gsm karticama jer omogućavaju neograničen domet. Na slici vidite dva različita modela od kojih jedan radi prosečno dok drugi ne radi. Modeli kao GF-09 koji je još i najbolji i najskuplji u klasi ne radi. Ako ste super genije vi možete probati da ga kodovima osposobite ali čemu to. Ako se odlučujete za ovakav način kontrole poslovanja proizvodi kao što su prisluškivači bubice ili prisluškivači u produžnom kablu mogu biti interesantni. U nekim situacijama kada je bitno da se informacija dobije odmah ovo je sigurno jedini način. Tada se koriste prisluškivači na strujnom napajanju ili nezavisnom baterijom.

 

Detaljnije

Praćenje mobilnog telefona – Program ne radi

Lazar Kontiki Прилози02:01 (пре 12 сати) коме ја Praćenje mobilnog telefona

03.08.2023.

Da bi laše razumeli rad programa napravili smo ovaj kratak tekst za ovusituaciju. Kada neko vreme ne dobijate saobraćaj na panelu pod čim podrazumevamo bar 24 sata onda uradite sledeće. U rubrici na vrhu  Dashboard imate manju tabelu. Ona prikazuje iznad broja preostalih dana trajanja kredita u rubrici Last Event i vreme kada je osoba poslednji put bila na internetu. Ako piše kao na slici znači da je praćeni telefon upravo na internetu to je dobro. Problem nastaje ako piše da je prošlo više dana  a vi pouzdano znate da je osoba koristila neke internet servise ili društvene mreže.

 

Detaljnije

Detektivska oprema

20.07.2023.

Detektivska oprema je naziv za grupu proizvoda koja je interesantna za praćenje ili prisluškivanje. Prisluškivači su osnovno sredstvo koje se koristi za slušanje uživo razgovora na daljinu. Domet više nije bitan jel se koriste mobilne mreže za prenos zvuka ili internet na telefonima i wi-fi konekcije. Mogu da budu u produžnom kablu za struju, komjuterskom mišu ili bilo gde. Napajanje je velika boljka ovih uređaja u odnosu na modele iz grupe spijunska oprema. Oni su daleko opasniji jer nisu vezani za napajanje. Imaju sopstvenu mini bateriju koja može trajati jako dugo. Zato spadaju u najbolju opciju kada je u pitanju
detektivska oprema uopšte.

 

Detaljnije

Praćenje okoline mobilnog telefona – podešavanja ikonice mikrofona

Pracenje okoline mobilnog telefona - podesavanja ikonice

04.07.2023.

Kod novijih telefona Android prilikom slušanja okoline telefona ili gledanja kroz kameru pojavljuje se mala ikonica u gornjem uglu praćenog telefona. Postoji neka šansa  zavisno od korisnika da bude primećena. Zato ako je ekran aktivan odnosno osoba koja koristi praćeni telefon kucka nešto po ekranu, razgovara ili gleda neki video  svejedno, vi nećete imati pristup slušanju ili gledanju. Nema ni razloga jer ćete sve što kuca ili razgovara već čuti u drugim rubrikama. Kada budete slušali telefon će  biti u torbici ili na stolu, ekran se neće paliti i nakon vašeg napuštanja uživo praćenja, ikonica će nestati.

 

Detaljnije