Prisluškivači

Špijunska Oprema | Prisluskivaci za mobilni

PRISLUŠKIVAČI I ŠPIJUNSKA OPREMA – SADAŠNJOST, BUDUĆNOST, ISTORIJA

Nakon mnogo godina na terenu konačno smo uradili ono što smo dugo želeli. Otvorili smo blog za odgovore koje nismo dali na samom sajtu.
Pratićemo pitanja koja često postavljate i koja su aktuelna. On će se sada neprestano ažurirati bez prestanka.
Posebnu pažnju poklonićemo posledicama prisluškivanja i razlozima korišćenja prisluškivača. Dugo pratimo različite špijunske situacije i imamo veliko iskustvo.
Najvažniji deo ste naravno Vi sami. Slobodno uzmite učešće u rešavanju raznih slučajeva. Objavićemo sve što je normalno, korisno ili zanimljivo.
Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona je oblast koja se najbrže menja. Veći deo pitanja se odnosi baš na nju. Najnovije informacije dobićete baš ovde.

Špijunska oprema za automobil

21.2.2024.

Špijunska oprema za automobilPrisluškivači za automobil su najbolji način za razotkrivanje potpune istine kada se radi o muško ženskim odnosima odnosno preljubnicima. Uživo slušanje se ovoga puta ne preporučuje. Prisluškivač ima kratko vreme trajanja baterije pa ne može da se dođe tako brzo i jednostavno do rezultata. Možete ga ugraditi na strujno napajanje ali to je komplikovano i retko se radi. Uvek su tu problemi sa karticom, kvalitetom signala na bubici u pokretu i slično. Ne možete ceo dan biti na telefonu i čekati kada će nešto da se kaže. Daleko je praktičnije ostaviti snimač i u zavisnosti od modela u većini slučajeva sa jednim stavljanjem rešiti ceo slučaj. Nekada smo prepravljali proizvode iz rubrike prisluškivači i omogućavali višednenvo slušanje uživo. Sada se to više i ne traži pa su vaš pravi izbor špijunski snimači za prisluškivanje.

Detaljnije

Špijunska oprema za 2024 godinu

29.1.2024.

spijunska oprema 2024Početkom godine pružamo svaki put čitaocima da saznaju u kom pravcu će se kretati špijunska oprema i njena upotreba u 2024.godini. Pouzdane i višestruko proverene metode snimanja da bi se
kasnije preslušao razgovor su svakako na prvom mestu.Prislušni uređaji za snimanje sa dugotrajnom baterijom su najtraženiji jer rešavaju sve sa jednim stavljanjem u većini slučajeva.

Prisluškivači su standardno kvalitetni ali je upotreba znatno manja sem kada se nalaze u produžnom kablu. Detektori za prisluškivače su pokriveni različitim modelima za svačije potrebe. Pouzdani su i pružaju sigurnost.

Standardni modeli koji su se pokazali kao najkvalitetniji u prošloj godini će se nuditi korisnicima kao osnova i u nastupajućem periodu.

Detaljnije

Praćenje mobilnog telefona – Pristupačnost

29.12.2023.

Korak koji treba uraditi kod svih novih Android mobilnih telefona je uključenje programa Security Settings u okviru rubrike Pristupačnost (Accessibility) u Podešavanjima.

Praćenje mobilnog telefona - Pristupačnost Detaljnije

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžera

22.11.2023.

Praćenje mobilnog telefona dece i tinejdžeraKada se radi o praćenju mobilnog telefona roditelji imaju dilemu o tome da li je privatnost važnija od saznanja šta se stvarno događa. Po nama ova dilema nema  osnovu ali ipak treba razmisliti. Iskrenost u razgovoru je najvažnija ali se do nje teško dolazi naročito ako su odnosi narušeni razvodom ili sličnim stvarima. Kada nije  tako razlozi za praćenje i prisluškivanje su manji. Najveći broj dece u ovom uzrastu je jako vezano za mobilni telefon. Komunikacija preko različitih društvenih mreža je neprestana i štetna. Dogovori oko vremena korišćenja mobilnog telefona se kratko ili uopšte ne poštuju.

 

Detaljnije

USB prisluškivač – najmanji modeli

15.11.2023.

Na kraju ove godine možemo sa sigurnošću staviti usb prisluškivač na prvo mesto po broju korisnika koji su izabrali baš ovaj uređaj za rešenje svog problema sa partnerom. Pogotovo kada su u pitanju žene lakše je  staviti usb prisluškivač u automobil ili stan nego pokloniti mobilni ili uzeti isti od partnera. U skoro svim slučajevima dolazi se do rezultata, uglavnom  prema očekivanju  lošeg po partnera. Nema mogućnosti da bilo šta zakaže jer višestruko proveravamo svaki prisluškivač i kada je u pitanju kvalitet zvuka i trajanje baterije. Sve serije koje nabavljamo od proverenih dobavljača su visoko kvalitetne a ne jeftine komercijalne. Muškarci više koriste praćenje mobilnog telefona jer u Srbiji je običaj da se ženama poklanja a ne obratno pogotovo kad je nešto skuplje u pitanju kao mobilni telefon.

 

Detaljnije

Praćenje mobilnog telefona – aktivacija programa

27.10.2023.

Ako vam je stao program iz bilo kog razloga poželjno je prvo ga obrisati pre ponovnog učitavanja. Postupak je brz i veoma jednostavan. Prvo odete na ikonicu PODEŠAVANJA koja je na ekranu u obliku zupčanika ili u gornjem desnom uglu kada skrolujete ekran. Zatim odete na rubriku Zaštita i privatnost kao na slici 1, negde se zove Zaštita i bezbednost ili slično.

 

Detaljnije

Spy oprema za prisluškivanje

Spy oprema za prisluškivanje

04.10.2023.

Postoji više načina da dođete do informacije koja vas zanima. Spy oprema predstavlja grupu proizvoda koja će vam to omogućiti na siguran i bezbedan način. Svi spy proizvodi koje imamo u asortimanu su višestruko provereni i testirani. Rezultati koje dobijate su pouzdani i sigurni. Najbolje je da nam bez identifikacije, dakle potpuno bezbedno objasnite najvažnije detalje vašeg slučaja da bi mogli da preporučimo spy opremu baš za tu situaciju. Sa druge strane ako je potrebno da budete zaštićeni detektori prislušnih uređaja omogućavaju zaštićeno poslovanje od odliva informacija. Veliki izbor detektora prisluškivača služi baš za to.
Detaljnije

Prisluškivači u stanu – prisluškivanje prostorija

Prisluškivači u stanu - prisluškivanje prostorija

30.09.2023.

Prisluškivači su neophodnost kada želite da saznate pravu istinu o odnosu sa patnerom. Ako ste emotivac reakcije su burne. Ako ste osoba koja je više praktična prisluškivači su idealan način da držite situaciju pod kontrolom. Jasno vam je da niste jedina osoba u partnerovom životu ali vam je najvažnije da ste na prvom mestu. U stanu se mogu sakriti bilo gde. Čuju nešto slabije nego ljudsko uho. Dnevna soba je uvek najbolji izbor ali sve češće se usb prisluškivači stavljaju u spavaću sobu pogotovo sa pojavom novih modela. Sada možete raditi u inostranstvu i jednom u par meseci dolaziti kući, rezultat će biti snimljen.
Detaljnije

Kontrola mobilnih signala

Kontrola mobilnih signala

12.09.2023.

Ovo morate znati ako želite da koristite uređaje za koje ste zainteresovani. Oni su najstrožije zabranjeni zakonom u našoj zemlji. Jačina ovih uređaja je višestruko opala sa jačanjem signala mobilnih telefona. Nekada ste sa par stotina evra mogli da kontrolišete signal u jednoj povećoj sobi a sada sa modelima čija cena prelazi 1000 evra ne možete ni jedan i po metar u urbanim uslovima. Zato su potrebni modeli koji su višestruko jači od ovih. Cene su astronomske usled zabrane pa čak i kontrole telefonskih razgovora u kojima se pojavljuje ova reč. Dešava se da nas kontaktiraju iz bezbedonosnih službi i traže broj koji nas je zvao. Sa pojavom 4G i 5G mreže situacija je još složenija. Kada uzmete i tako skup uređaj nema nikakve garancije da će on stvarno da radi a o servisu ako se pokvari čak i vrlo brzo nema ni govora. Na internetu je minimalna šansa da ćete naći bilo šta upotrebljivo. Mi nemamo ništa od gore navedenog i ne znamo ko ima, ne računajući kineske prodavce u Kini ili slično u inostranstvu.
Detaljnije

Prisluškivači za zaposlene

Prisluškivači za zaposlene

30.08.2023.

Za klasično slušanje uživo razgovora u najvećem broju slučajeva danas se koriste prisluškivači sa gsm karticama jer omogućavaju neograničen domet. Na slici vidite dva različita modela od kojih jedan radi prosečno dok drugi ne radi. Modeli kao GF-09 koji je još i najbolji i najskuplji u klasi ne radi. Ako ste super genije vi možete probati da ga kodovima osposobite ali čemu to. Ako se odlučujete za ovakav način kontrole poslovanja proizvodi kao što su prisluškivači bubice ili prisluškivači u produžnom kablu mogu biti interesantni. U nekim situacijama kada je bitno da se informacija dobije odmah ovo je sigurno jedini način. Tada se koriste prisluškivači na strujnom napajanju ili nezavisnom baterijom.

 

Detaljnije